LED-skjerm til Nadderud Arena: – Dette blir rått – Haslum

LED-skjerm til Nadderud Arena: – Dette blir rått

Over en million kroner investeres i LED-skjerm i Nadderud Arena. Det vil gi nye og råe opplevelser for publikum og klubbens samarbeidspartnere.

– Dette blir rått – enkelt og greit, smiler markedssjefen i Haslum, Eirik Oskarsen.

– Vi skal lage Norges råeste håndball-event. En gammel drøm går endelig i oppfyllelse, legger han til med en enda større entusiasme.

80 METER SKJERM

Bak millioninvesteringen står Nadderud Arena og Haslum Håndball. LED-skjermene (perimeter på fagspråket) blir 80 meter lang og strekker seg gjennom to kortsider og en langside i hallen. I tillegg vil kuben i taket og LED-skjermen «snakke» sammen.

– Vi tar arrangementet et skritt videre.

Gjennom LED-skjermen har klubben stor tro på at de vil kunne øke publikumsopplevelsen samtidig som de også vil gi mer tilbake til deres samarbeidspartnere, og ikke minst øke partnerinntekter.

«Vi skal lage Norges råeste håndball-event»

Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum Håndball

– Dette blir en helt ny plattform for klubben. Vi kan bygge spillerprofiler. Våre samarbeidspartnere kan eksponere seg selv og deres produkter. Vi gleder oss til å få det på plass, sier en fortsatt meget entusiastisk Eirik.

ØKE TILSKUERSNITTET

I 2018-19-sesongen hadde Haslum et publikumssnitt på 700. Sesongen etter lå gjennomsnittet på rett under 1.000 tilskuere. De to neste sesongene satte koronapandemien en stopp for det aller meste.

– Kommende sesong skal vi ha et snitt på over 1.000 tilskuere i grunnspillet – forutsatt at vi kommer tilbake til normale tider igjen. I tillegg skal vi ha som målsetning å ha over 1.500 tilskuere i snitt i flere enkeltkamper. Men her må alle delta; klubben, de frivillige og spillerne, ved å bygge det hele opp fra bunnen.

Nadderud Arena har 2.050 sitteplasser og 300 ståplasser. Kanskje en vakker dag får vi oppleve «stinn brakke» i Bærums flotteste arena. Spørsmålet da blir om taket forsvinner for godt?

LED-skjermene vil også bli brukt av damelaget i 1. divisjon samt på enkelte arrangement som Haslum Cup.