Flisa Trykkeri satser på Haslum Håndball – Haslum

Flisa Trykkeri satser på Haslum Håndball

Flisa Trykkeri, kanskje mest kjent under merkevarenavnet «Itte Akkurat Urbant» og den største aktøren innen grafiske tjenester mellom Oslo og Trondheim, går hardt inn i Haslum Håndball og overtar utviklingen av klubbens grafiske profil.

Flisabedriften er også offisiell leverandør av design og trykkrelaterte tjenester for blant andre Norges Håndballforbund, og de er også valgt som design- og byråansvarlig for prosjekt Fornebubanen.

– SVÆRT ATTRAKTIVT FOR OSS

Flisa Trykkeri har tre avdelingskontorer; på Flisa, Elverum og Jessheim. Nå blir de en betydelig aktør og draktpartner i Haslum Håndball.

– Flisa har en tilhørighet til Innlandet med tanke på sponsorvirksomhet, men måten Haslum tenker på; at de har et dame- og herrelag og en stor barne- og ungdomsavdeling gjør et samarbeid svært attraktivt for oss, sier Halvor Nørstegård, markedsrådgiver i Flisa Trykkeri.

– Måten Eirik har solgt inn Haslum Håndball til oss, viser at det er en spennende klubb som satser på like muligheter for alle. Vi vet også at de har flere andre nye partnere på vei inn i klubben og dette ønsker vi å være med på, fortsetter Nørstegård.

– Klubben tenker proft og står veldig godt til vår profil. Vi gleder oss til å ta fatt og få til store ting sammen.

VELDEDIGHETSPRIS OG DRAKTPARTNER

Gleden er gjensidig på Haslum-kontoret i Nadderud Arena. De neste sesongene deler Flisa Trykkeri, i samarbeid med Haslum Håndball, ut banens beste-pris – der en sum penger går til et veldedig formål bestemt av den utkårede spilleren.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske en såpass kjent bedrift velkommen på laget. Flisa Trykkeri er en bedrift som kommer til å utfylle våre andre partnere på en god måte og som kommer til å bidra positivt og aktivt inn i Haslum Håndball. Så håper vi bare at vi snart kan møtes igjen, sier Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum Håndball.

Som en del av partnernivået Flisa Trykkeri går inn på, blir de neste sesong synlig på A-herrers drakt, nærmere bestemt shorts. På A-damer blir de synlig på trenerteamet.

Vi gleder oss til samarbeidet!

www.flisatrykkeri.no