Jardar ny samarbeidsklubb – Haslum

Jardar ny samarbeidsklubb

Haslum HK har inngått en samarbeidsavtale med Jardar. Hovedtrener for Jardar G05, Thomas Thue, sier at spillerne er godt fornøyde og de ser frem til å kunne prøve seg i Haslum-drakten engang i fremtiden.

– Jeg tenker at dette samarbeidet gir en fin mulighet til å gi alle våre gutter et trenings- og kamptilbud, som igjen gir dem utfordringer tilpasset deres individuelle nivå, forteller Thomas Thue – tidligere Haslum-spiller og med A-lagserfaring fra 2013-14-sesongen.

Saken fortsetter under bildet.

Thomas Thue. Foto: Privat

Han legger til:

– For de som har ambisjoner om å satse, vil det være bra å få matchet seg med litt eldre spillere som holder et høyere nivå. Gutta bare gleder seg.

Også daglig leder/hovedtrener i Haslum HK, Tom-Eirik Skarpsno, er godt fornøyd med avtalen.

– Vi er opptatt av at lokalklubbene skal gi spillerne sine et godt tilbud og en god utvikling samtidig som de kan få sjansen til å utvikle seg på et tøffere nivå.

MÅLSETNING

I inneværende år har Haslum HK inngått samarbeidsavtaler med ØHIL, Vestre Bærum Lommedalens IL, Snarøya og Haslum IL. Ytterligere fire klubber er nære å signere en avtale med eliteserieklubben som har tilholdssted i Nadderud Arena.

Tom-Eirik forteller om de overordnete målsetningene vedrørende klubbsamarbeid:

– Vårt mål er at flest mulig blir lengst mulig i egen klubb.

– Avtalen skal bidra til å holde spillerne i sine moderklubber ved at vi skal bistå med sportslig kompetanse og ha en åpen dialog.

– Alle i Jardar som er fylt 16 år kan spille på et HK-lag; G18, junior (G20), 2. divisjon og eliteserie.

I HASLUM-DRAKT

Ifølge Thomas er det flere spillere i denne Jardar-gjengen som kan bli veldig gode om noen få år – om de fortsetter utviklingen.

– Da er Haslum en attraktiv klubb å samarbeide med.

– Jardar har ingen eldre guttelag. Således er vi glade for at Haslum inviterte oss inn i samarbeid. I tillegg er det viktig for oss som klubb og for det sosiale for laget å legge best mulig til rette for at vi kan holde lagets 19 spillere samlet lengst mulig, forteller Thomas.

Om den kommende sesongen sier Jardar-trener på vegne at sitt lovende 2005-guttelag:

– Bring-serien blir viktigst for oss. Men vi håper også å se noen av gutta med Haslum-drakt, både i juniorserien og kanskje også i 2. divisjon, i løpet av sesongen. Om noen år kan vi kanskje også se en Jardar-gutt på Haslums A-lag i spill i REMA 1000-ligaen.

Avtalen har virkning fra 1. juli 2021.

Jardars G05-lag. Foto: Privat