Olai søker nye impulser – Haslum

Olai søker nye impulser

Eventansvarlig i Haslum HK, Olai Jensen Vangen (26), bytter dagtidsjobb og går til Discovery. Men heldigvis blir han værende i klubben på kveldtidsjobb – både som trener for rekruttjentene og som frivillig i dugnadsgjengen.

– Dere blir ikke kvitt meg helt, gliser Olai og legger til:

– Jeg skal jobbe med noe helt annet og bytter bare dagtidsjobb. Likevel skal jeg bevare hobbyen min – håndballen.

OLYMPISKE LEKER

Olai Jensen Vangen har vært medlem av og spilt håndball i Haslum siden han fylte ti år. Han har spilt på de ulike aldersbestemte lagene og frem til og med A-laget. Han har hatt medspillere som Erlend Mamelund og Sander Sagosen. For to år siden ble han ansatt i Haslum HK som eventansvarlig; en stilling som omfatter ansvaret for håndballskolen, digitale medier og Haslums hjemmekamper.

Arbeidsdager på 12, 13, 14 timer i Nadderud Arena er historie. Nå søker den alltid blide og hyggelige 26-åringen nye utfordringer, personlig utvikling og nye impulser – noe han har funnet i Discovery Norway; et amerikansk eid fjernsynsnettverk med blant annet rettigheter av de kommende olympiske sommerlekene i Tokyo om bare noen måneder.

STØRRE ORGANISASJON

En stillingsannonse tirret på Olais nysgjerrighet. Etter tre intervjurunder var jobben hans.

– Jeg skal ha ansvaret for å lage sendeplan og reklame, sier den markedsutdannede fra BI.

– Ja, hverdagen blir noe annerledes. Det blir også en langt større organisasjon og langt flere kollegaer å forholde seg til. Dette virker veldig bra selv om jeg har startet opp ny jobb med hjemmekontor og ikke på kontoret i Nydalen, hvor Discovery er nærmeste nabo med PST, legger Olai til med et lurt smil.

Men heldigvis – Olai vil også fortsatt dukke opp i Nadderud Arena. Han har sagt seg villig til å bli med i dugnadsgjengen og ikke minst trene rekruttjentene.