Haslum avslutter samarbeidet med hovedtrener Sten Stockfleth – Haslum

Haslum avslutter samarbeidet med hovedtrener Sten Stockfleth

Haslum Håndballklubb har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Sten Stockfleth. Stockfleth har ledet Haslum de siste fire sesongene og hadde opprinnelig to år igjen av sin avtale med klubben.

Gjennom inneværende sesong har styret og sportslig utvalg jobbet med hvordan man ønsker å utvikle Haslum videre og være ledende på talentutvikling samt ha et elitelag i Norgestoppen som jevnlig sanker titler.

– Styret har sett at klubben gradvis har beveget seg i en retning som vi ønsker å forandre, og den forandringen mener vi må skje nå, sier styreleder i Haslum Håndballklubb, Knut Guldbrandsen.

– Det har ikke vært en enkel beslutning å ta. Sten har lagt ned en stor innsats for Haslums beste, og det er vi svært takknemlige for, sier styrelederen.

Guldbrandsen legger til at dette har vært et grundig styrearbeid som har pågått over lengre tid og at Stockfleth ble informert om klubbens beslutning torsdag morgen. Kaptein Anders Røe og resten av spillergruppen ble informert like etter.

– Vi ønsker oppriktig å takke for alle timene som har blitt lagt ned for Haslums beste de siste fire sesongene, fra å berge plassen i eliteserien til cupfinalen i Oslo Spektrum i 2019, sier Guldbrandsen.

Parallelt med prosessen har styret og sportslig utvalg jobbet med etablering av et nytt trenerteam. Dette vil kunne forventes å bli presentert i løpet av kort tid.

Det er kun styreleder Knut Guldbrandsen som uttaler seg til media. Telefon: 901 76 895

Haslum Håndballklubb takker Sten for innsatsen gjennom fire sesonger!