Super-Trond blir med videre – Haslum

Super-Trond blir med videre

En gladmelding i disse utfordrende dagene med nedstengninger og begrensninger – superkeeper og Haslum-bauta Trond Tjemsland (33) tar ytterligere en sesong i Bærums-klubben.

– Motivasjonen er enkel – jeg ønsker å være med å bidra videre. Og håndball er fortsatt gøy selv om prestasjonene varierer litt, svarer superveteranen og legger til:

– Det hadde også vært gøy å kunne avslutte med publikum i hallen.

MERITTLISTE AV GULL

Trond Tjemsland, som er oppvokst på Bærums Verk, startet håndballkarrieren i Helset. Etter et par år i breddeklubben tok han steget og gikk til Haslum, det vil si Erlend Mamelund så potensialet i målvakten. Siden har han blitt tro mot og reddet mange viktige skudd for klubben i sitt hjerte.

15. september 2004 debuterte målvakten på A-laget. Per dato kan Trond, med draktnummer 16, skilte med imponerende 440 kamper, 22 mål, tre seriegull, tre NM-gull og tre sluttspill-gull samt noen sølv- og bronsemedaljer.

– Det hadde vært kult å vinne noe med disse gutta og de nye som kommer også. Jeg skal både lære dem og unne dem den opplevelsen. De har jo hørt historiene, men dette må jo også omsettes i praksis, forklarer gullgrossisten og målvakten som gjennom sin imponerende karriere har vært nede for telling, brukket et par fingre, fått skudd midt i ansiktet og et annet sted litt lenger ned på kroppen – og har alltid reist seg.

33-åringen vet at det ligger mye slit og svette og masse trening i hverdagen og sikkert noen nye trøkker også før nye medaljer kan henges rundt halsen.

– Det skal gå fint, fordi motivasjonen er jo der. Jeg er også vant med slike hverdager, sier Trond som for tiden lærer seg sitt fremtidige yrke – å lage/skape hjemmesider.