Haslum-kapteinen solgte leiligheten all-time-high med Eie Bærum – Haslum

Haslum-kapteinen solgte leiligheten all-time-high med Eie Bærum

partnerinnhold

Da Haslum-kaptein Anders Røe skulle selge sin leilighet på Haslum i Bærum, var det ikke vanskelig å velge meglerfirma. For han varmer opp med logoen til firmaet på brystet til hver kamp, i tillegg til å ha den på treningsskjorta.

Valget ble selvsagt Eie Bærum – der flere av kjedens beste meglere jobber. Firmaet signerte 11. mars 2020 under på en langsiktig sølvpartneravtale med Haslum Håndball.

Eie Bærum er Bærum kommunes mestselgende kontor, og den heldige utvalgte til Røes boligsalg ble partner, eiendomsmegler og fagansvarlig Ole Herman Grongstad. Grongstad og kollegaene holder til i flotte, innlysende lokaler i hjertet av Sandvika.

All-time-high 

Når Røe og hans samboer Bettina i slutten av april flytter noen hundre meter til et splitter nytt rekkehus på Haslum, forlater han samtidig leiligheten han har hatt tilholdssted i Bjørnekollen de seneste årene. 

Toromsleiligheten ble i slutten av januar lagt ut for salg til en verdi av 3 100 000,-. Bare noen dager senere var leiligheten solgt for den nette sum av 3 450 000,-. 

Det er all-time-high for en toromsleilighet i Bjørnekollen. 

– Jeg er imponert, er Anders Røes første kommentar, og begrunner med følgende: 

– Jeg har hørt veldig mye positivt om Ole Herman og Eie Bærum generelt, men alt fra den første dialogen vi hadde før jul, til foto og budrunde; alt gikk helt smurt og uten problemer. 

Ekstra moro

Grongstad er stolt av å spille på lag med lokalsamfunnet og medgir at det selvfølgelig er litt ekstra moro at det nå er Haslum-kapteinen som nå innehar den litt uoffisielle tittelen som all-time-high-selger i Bjørnekollen. 

– Først må jeg takke for tilliten i forbindelse med salget. Så må jeg si at det er veldig gøy å se at også elitespillerne benytter seg av partnerne når de trenger tjenester. Alle parter er veldig godt fornøyde med dette salget, sier Grongstad. 

Som Haslum Håndball-medlem eller -supporter får du gode priser på ditt salg eller din verdivurdering. Ta kontakt med Ole Herman eller noen av de andre på Eie Bærum-kontoret for å høre hva de kan tilby. Husk å si du er Haslum-supporter! 

BESØK EIE BÆRUM HER.