Fremgang tross tap – Haslum

Fremgang tross tap

Haslum – Drammen 21-27 (8-12). Optimismen og fremgangen var der selv om det ble tap i generalprøven mot Drammen.

– Absolutt, sier Haslum-trener Sten Stockfleth og fortsetter:

– Gløden var til stede igjen pluss en Drammen-keeper som sto bra.

Sist fredag var gløden blant spillerne synlig fraværende da Haslum tapte treningskampen mot 1. divisjonslaget Follo med fire mål.

Denne gangen ble riktignok tapet på seks mål, men mot en langt sterkere motstander samtidig som Haslum måtte unnvære sin faste venstreside ved Anders Røe og Stian Brevik samt forsvarssjefen Viktor Glatthard.

– Det er klart det betyr noe, sier Sten

Hjemme i Nadderud Arena scoret Haslum først. Lagene fulgte hverandre til det sto 5-5 etter et drøyt kvarter. Da satte gjestene inn hardtskytende Gøran Sørheim. Da sa de også takk for seg. Ti minutter senere hadde DHK scoret seks mål, mens hjemmelaget forholdt seg målløs i samme periode.

Gjestene startet også best etter hvilen, og ledet 13-19 etter ti minutter. Fem minutter senere hadde Haslum knappet innpå og var kun to mål bak. Men DHK avsluttet best og mest effektivt samt at de var lure og sterke i forsvar.

UNGGUTTER TRUER

Med tre «tungvektere» ute for Haslum grep ungguttene Philip Skjerve Slette og Martin Hovde sjansen. Philip ble Haslums toppscorer med fem mål, alle i andre omgang. I forsvar kriget Martin og gjorde oppgaven for Drammens meritterte strekspiller, Joakim Hykkerud, tidvis vanskelig.

– Moro at både Philip og Martin griper sjansen. Martin er strålende i forsvar, mens Philip setter sjansene sine. Unggutta truer absolutt de mer garvede spillerne. De vil vise at nettopp de skal og vil spille, oppsummerer Sten.

– Vi skal gi alt, bekrefter Philip på vegne av unggutta med et stort smil.

Onsdag 24. februar er seriespillet i gang igjen. Haslum reiser til Sandefjord og møter Runar. Målsetningen for serieavslutningen er krystallklar:

– Vi skal til sluttspillet, sier Sten med en like krystallklar stemme.

Toppscorere Haslum: Philip Skjerve Slette 5, Felix Abrahamsen 3, Leopold Nicolaus 3.