XXL ny hovedpartner i Haslum Håndball – Haslum

XXL ny hovedpartner i Haslum Håndball

XXL Sport & Villmark går hardt inn i Haslum Håndball. Nordens største sportskjede blir en av klubbens hovedpartnere i tre år. Med dét blir XXL en av klubbens største partnere.

Avtalen strekker seg fra juni 2021 til mai 2024.

– Dette er en fantastisk dag for alle som er glade i Haslum. Nordens største sportskjede skal samarbeide med oss og vi kunne ikke ønsket oss en bedre samarbeidspartner for de kommende sesongene, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

– Haslum er en perfekt match for oss. De har topplag på herre- og damesiden og har en stor barne- og ungdomsavdeling der det stadig kommer frem nye talenter. De vil være en viktig og god samarbeidspartner for oss i årene fremover, og vi gleder oss stort til samarbeidet, sier Sindre Lunde, salesmanager i XXL Sport & Villmark.

Etablerer splitter ny shop i Nadderud Arena

Et av satsingsområdene i samarbeidet blir en etablering av en splitter ny Haslum Håndball-shop som forhåpentligvis skal stå klar til høsten.

– Den har tidligere blitt driftet på kun frivillighet. Nå får vi Nordens største sportskjede i ryggen som skal hjelpe oss med å profesjonalisere en ny Haslum Håndball-shop, i tillegg til at vi skal satse enda mer digitalt i tiden fremover – blant annet med en ny nettbutikk, sier Oskarsen.

Blir svært synlig

Som en av klubbens hovedpartnere blir XXL en svært synlig aktør i Haslum-systemet de kommende årene.

– XXL kommer blant annet inn som draktpartner til både bredde og elite. Vi har også mange andre spennende planer på sikt-