Kollektivt berg og dalbane – Haslum

Kollektivt berg og dalbane

Haslum – Follo 30-34 (16-18). Første kamp etter spilleoppholdet inneholdt det meste – fra gode prestasjoner til det helt håpløse. For Haslums del var det godt at det kun var en treningskamp.

Det er gått nøyaktig 55 dager siden siste seriekamp for Haslum. Siden har idretten vært stengt ned – helt til fredag kveld for trener Sten Stockfleth og hans mannskaps del.

-Ja, det svingte voldsomt i prestasjonene – fra det helt bra til det helt dårlige, oppsummerer Sten etter treningskampen mot 1. divisjonslaget Follo.

Det første kvarteret var absolutt godkjent. Det neste kvarteret ikke i det hele tatt. Og allerede etter fire minutter og 53 sekunder etter hvilen måtte Sten ta time out. Da hadde Haslum scoret ett, mens gjestene hadde scoret fire mål. Midtveis i andreomgangen skjerpet hjemmelaget seg, og med ti minutter igjen av kampen ledet Follo kun med to mål. Men så klappet rødtrøyene sammen igjen.

-Tydelig at det var første kamp på lenge. Jeg hadde håpet på mer stabilitet, sukker Sten.

Han bedyrer at innstillingen til spillerne var på plass til tross for bare en treningskamp.

-Spillerne ble tydelig oppgitte etter dårlige prestasjoner under kampen.

Men han fikk likevel noen svar. Men aller mest har Haslum mye å øve på foran neste treningskamp som kommer allerede på onsdag. Da kommer Drammen til Nadderud Arena.

Toppscorere for Haslum: Anders Røe 7, Benjamin Hallgren 4, Nicolai Strickland 4.