– Veldig mye er utfordrende nå – Haslum

– Veldig mye er utfordrende nå

Haslums kommende kamper er utsatt. Foreløpig ligger hjemmekampen mot Kolstad 17. februar i terminlisten, men Tom-Eirik Skarpsno tror ikke den kommer til å bli spilt.

– Nei, og det er veldig utfordrende. For oss, andre klubber, NHF, NTH og øvrige involverte. Vi står i en vanskelig situasjon som vi må prøve å løse best mulig. Det er ikke helt optimalt, sier Skarpsno.

– Men vi er på en annen side veldig glade for at barn og unge får trene som normalt inne i hall igjen. Det gjør mye å se de komme på trening hver dag og vi håper virkelig at de får fortsette med aktiviteten sin, fortsetter Skarpsno.

Og fortsetter:

– Så får heller topphåndballen ta sin del av støyten. Vi skjønner at seriespillet er satt på pause. Myndighetene ønsker minst mulig mobilisering og det er stor reisevirksomhet i REMA 1000-ligaen.

Gledelig er det uansett at spillerne igjen får trene sammen som normalt.

Haslums daglige leder forteller at klubbene og Norsk Topphåndball skal i et terminlistemøte i morgen. Og onsdag i møte med Norges Håndballforbund.

Selvsagt på teams.

– NTH og NHF kommer til å jobbe ut gode modeller for å få avviklet serie- og sluttspillet på best mulig måte om vi kommer i gang igjen, det er jeg overbevist om.