Kun 8 av 18 spillere på Haslum-trening – kamp utsatt – Haslum

Kun 8 av 18 spillere på Haslum-trening – kamp utsatt

Spesielle tider og spesielle omstendigheter. Da Haslum-treneren skulle ønske spillerne velkommen tilbake til en ny treningsuke mandag, var det kun åtte spillere med kontrakt tilstede (Anders Røe, Trond Tjemsland, Aleksander Selmar, Kristian Gjestrud, Leopold Mortvedt, Vegard Sørlie Tennfjord og Martin Hovde).

Haslum-assistent Ole Andreas Sverre innrømmer at det overhodet ikke er optimalt, men poengterer at det handler om å være løsningsorienterte for de berørte spillere som ikke får krysse kommunegrensen.

– Alle har fått et personlig treningsprogram som de skal følge og rapportere i vårt system, sier Sverre.

Saken fortsetter under bildet.

SMILER – TROSS OMSTENDIGHETENE: – Det er viktig å holde humøret oppe, sier Sverre.

Kamp utsatt

– Det er ekstremt viktig at treningsmengden opprettholdes. Det være seg i trapper, i tufteparker eller lignende. Vi har full tiltro til at alle spillere følger programmet og kommer tilbake på trening igjen i god form, fortsetter assistenten.

Med bakgrunn i at ti Haslum-spillere foreløpig ikke får komme til Bærum og Nadderud Arena, har oppgjøret mot Runar Sandefjord – som opprinnelig skulle blitt spilt 3. februar – blitt utsatt på ubestemt tid.

Foreløpig ligger det an til at Haslum tar imot Fjellhammer på hjemmebane 7. februar, men dette avhenger om laget får trent sammen i forkant.

Privilegerte

– Det er første gang vi føler oss ordentlige berørte av koronaen når det gjelder toppidrett, sier daglig leder Tom-Eirik Skarpsno og tenker på at laget ikke får trene sammen, og at det nå for første gang er blitt utsatt en kamp.

Han sier at klubben fullt ut respekterer beslutningen om nedstegning av toppidretten.

– Vi har vært privilegerte hittil og det er på sin plass at vi også må ta en del av sjauen.

Haslum har spillere bosatt i Oslo og Nordre Follo. Ingen er smittet av korona.

HASLUM-SJEF: Tom-Eirik Skarpsno.