Benjamin i scoringsform før møtet med ØIF Arendal – Haslum

Benjamin i scoringsform før møtet med ØIF Arendal

Benjamin Hallgren (24) er i scoringsform. Det lover godt foran lørdagens seriekamp mot ØIF Arendal hjemme i Nadderud Arena.

På de fire siste kampene har den hardtskytende bakspilleren gjort imponerende 25 mål selv om poengene har uteblitt for Haslum. På 15 seriekamper så langt denne sesongen har 24-åringen til sammen scoret 80 mål og ligger for tiden på plass nummer seks blant REMA 1000-ligaens toppscorere.

– Benjamin har hatt en fin utvikling. Han har absolutt vist at han også er en målscorer, sier Haslum-trener Sten Stockfleth om spilleren i draktnummer 19.

Nylig signerte Benjamin, som kom til Haslum foran denne sesongen, ut 2022/23-sesongen.

– Han er nøkkelen for oss fremover – en skapende spiller.

– Nøkkelen for oss som lag ligger i disiplinen og helheten i spillet vårt, legger Sten til.

Mye rutine

Lørdag ettermiddag gjester ØIF Arendal Nadderud Arena – en arena både serieleder Elverum og serietreer Drammen har måttet returnere tomhendt fra tidligere i høst. Og det er ingen grunn til at også serietoer Arendal reiser tomhendt fra den samme arenaen.

– Absolutt – klart vi har muligheten, smiler Sten lurt.

– Men da må vi være ekstra skjerpet og tydeligere samt at vi gjør noen små endringer i spillet vårt.

Om lørdagens motstander sier treneren:

– Arendal sliter litt med skader for tiden. Men de har fortsatt en bred stall – spesielt har de en rutinert bakrekke med mye eliteserieerfaring. Arendal har de siste årene levert jevnt over og har posisjonert seg som et nummer to-lag bak Elverum.

Avkast i Nadderud Arena er klokken 16.00. Kampen kan du se på budstikka.no.