Nedturen fortsetter og treneren varsler endringer – Haslum

Nedturen fortsetter og treneren varsler endringer

Drammen – Haslum 35-23 (17-11). Benjamin Hallgren scoret åtte mål og ble kåret til Haslums beste spiller, men det var absolutt ingen trøst for den hardtskytende bakspilleren.

– Helt håpløs, sa en ordknapp og svært skuffet Haslum-spiller til direktesport tv rett etter kampen i Drammenshallen.

– Helt fryktelig, svarte samme spiller da han ble bedt om å utdype svaret sitt.

De få ordene oppsummerer egentlig Haslum prestasjon i bortekampen mot Drammen. Riktig nok ledet gjestene 3-2 helt i starten av kampen. Men med angrep etter angrep med tekniske feil og balltap i hopetall ble gjestene kontret i senk før pause.

– Vi må klare å holde på ballen. Vi må være tøffere mann mot mann. Og vi må ta duellene, oppsummerte Haslum-trener Sten Stockfleth til direktesport tv i pausen.

Men trenerens ord ble dessverre ikke til handling. Feilene og balltapene fortsatte og duellene manglet. Ja, det gikk hele ni minutter og 14 sekunder før Haslum klarte å score på DHK-målvakten i andre omgang.

– Nei, det ble ikke noe bedre etter pausen. Drammen var rett og slett bedre oss i dag. Vi svikter kollektivt. Vi får ikke til vårt spill – og det er mitt ansvar. Jeg må finne noen endringer, oppsummerer Sten etter 60 minutters spill i Drammenhallen etter lagets fjerde strake tap. Og endringene Sten varsler om, må skje raskt. Allerede på lørdag venter Arendal hjemme i Nadderud Arena.

Haslum: Trond Tjemsland, Thomas Langerud – Felix Lunde, Anders Røe 7, Viktor Glatthard, Nicolas Suter 2, Vegard Sørlie Tennfjord 2, Leopold M. Nicolaus 1, Nikolai Strickland, Dominic Grimstad, Benjamin Hallgren 8, Stian Brevik 3, Aleksander Høiness, Stian Grimsrud, Aleksander Selmar Pedersen, Kristian Gjestrud.

Toppscorer Drammen: Viktor Nyberg 9.

Utvisninger: Drammen: 3×2 min., Haslum: 5×2 min.

Dommere: Mads Fremstad, Markus Pedersen.

Kamparena: Drammenshallen.