– Drit lei å tape kamper vi bør vinne – Haslum

– Drit lei å tape kamper vi bør vinne

Haslum – Fyllingen 27-30 (9-13). Fyllingen-komplekset lever i verste velgående. Søndagens kamp ble intet unntak for Haslum, dessverre.

– Jeg er drit lei å tape kamper vi bør vinne, sier en megaskuffet Haslum-kaptein Anders Røe etter 60 minutter i Nadderud Arena.

Bortsett fra å lede 3-2 helt i innledningen var hjemmelaget på defensiven resten av forestillingen. Riktig nok knappet rødtrøyene innpå Fyllingen ved flere anledninger, men bomskudd og ikke minst en drøss med tekniske feil gjorde at gjestene til slutt vant seriekampen med tre mål. Dermed må vi fire år tilbake i tid for å finne den siste Haslum-seieren over Fyllingen; 21. desember 2016 med 33-32.

– Nok en gang klarer Fyllingen å få kampen inn i sitt spor. Vi får muligheter, men vi gjør dumme tekniske feil – noe som preger kampen fra vår side. De to siste årene har vi på hjemmebane ledet stort stort mot Fyllingen, men er blitt tatt igjen og har vært uheldig mot slutten ved at begge kampene har endt uavgjort, oppsummerer Anders.

– Fyllingen stresser oss og drar ned tempo. Vi blir stående lenge i forsvar. Når vi vinner ballen, raser vi i angrep, men blir for ivrige og gjør som sagt dumme tekniske feil. Fyllingen på sin side gjør enkle mål.

Dermed ligger Haslum på plass nummer åtte i REMA 1000-ligaen, en plass ingen i laget er fornøyd med. Neste motstander, søndag om en uke, er lag nummer tre på tabellen, Drammen (borte). Hjemme i Nadderud Arena vant rødtrøyene 27-24 over Kristian Kjellings mannskap. Det er lov å håpe om en gjentagelse av den bedriften.

KAMPFAKTA
Haslum – FyllingenBergen, søndag kveld
Haslum: Trond Tjemsland, Thomas Langerud – Felix Lunde 3, Anders Røe 3, Viktor Glatthard 1, Nicolas Sutter 1, Vegard Sørlie Tennfjord 1, Leopold M. Nicolaus 1, Nikolai Strickland 3, Dominic Grimstad 1, Benjamin Hallgren 7, Stian Brevik 4, Aleksander Høiness 2, Aleksander Selmar Pedersen, Kristian Gjestrud, Martin Hovde.

Fyllingen (toppscorer: Inge Aas Eriksen 7.

Utvisninger: Haslum: 6x 2 min., Fyllingen: 6×2 min.

Dommere: Jo Are Johannessen, Tom Larsen.

Sted: Nadderud Arena.

Tilskuere: 0.