Felix klar mot Fyllingen – Haslum

Felix klar mot Fyllingen

Felix Lunde er tilbake igjen når Haslum tar i mot Fyllingen på søndag – et bergenslag som Sten Stockfleths mannskap ikke har slått i en seriekamp på fire år.

Den 21 år unge bakspilleren fikk en trøblete innledning på sesongen. Knetrøbbel holdt ham ute fra seriespill i mange uker. Og når han endelig var friskmeldt igjen, måtte han etter allerede tre kamper igjen kaste inn håndkleet. Ifølge treneren er tometersmannen klar igjen på søndag.

– Felix vil gi en ny dimensjon i laget. Jeg håper og tror at han kan være med å bidra med en gang, forteller Sten.

Laget hans har ikke spilt seriekamp på to og en halv uke.

– Det er spesielt med en så lang pause midt i sesongen. Men så er da ikke dette en vanlig sesong eller situasjon heller. Vi har imidlertid jobbet godt i pausen og håper det bærer noen frukter.

MÅ HA DAGEN

Om det ligger en forbannelse over Fylling-laget, skal være usagt. Men fakta viser at Haslum må helt tilbake til 21. desember i 2016 for å finne den siste seieren i en seriekamp over Bergens-laget. Haslum vant 33-32. I mellomtiden har det blitt mest tap og noen uavgjorte kamper.

– Fyllingen har ofte fått kampene inn i deres spor. Vi må for det første ha dagen og få kampen inn i vårt spor. Det er viktige parametere skal vi vinne på søndag, forklarer Sten.

Toppscorer hos Fyllingen er venstre bakspiller Inge Aas Eriksen. Han ligger på plass nummer seks med 68 mål på toppscorerlisten, to plasser bak vår egen Stian Brevik med 70 fulltreffere.

– Igor er en god spiller. Det gjelder å få treff på ham. Men Fyllingen har flere spillere som kan avgjøre for dem.

Da lagene møttes 21. desember for fire år siden, var det 744 tilskuere som fikk juble for rødtrøyene. Nå på søndag spilles kampen dessverre for tomme tribuner grunnet pandemien og smitteverninstrukser fra det offentlige. Men du kan se kampen direkte på budstikka.no med kampstart klokken 18.00.