Bækkelaget neste utfordrer – Haslum

Bækkelaget neste utfordrer

Et revansjelystent Haslum-lag har budskapet klart foran torsdagens bortekamp mot Bækkelaget: – Vi må klare å prestere over 2 x 30 minutter.

Ifølge Haslum-trener Sten Stockfleth har hverken han eller spillerne dvelt lenge med tankene etter søndagens nederlag borte mot Nærbø.

– Nå har vi rensket opp i hodene våre, og vi ser frem mot neste kamp mot Bækkelaget, sier Sten og fortsetter:

– Vi må klare å prestere over 2 x 30 minutter. Vi må ha fokus på oss selv og våre arbeidsoppgaver. Så enkelt. Men det enkle er samtidig ofte det vanskeligste også.

TOPPSCORER

Bækkelaget ligger på plass nummer tre på tabellen, ett poeng og en plassering foran Haslum.

– Er dette en bronsekamp?

– Nei. Til det er det altfor mange kamper igjen å spille. Dessuten er tabellen veldig jevn.

Oslo-laget har toppscoreren i REMA 1000-ligaen, Emil Midtbø Sundal, i sine rekker. Da Haslum og Bækkelaget møttes i Nadderud Arena i seriepremieren den nest siste dagen i august, gjorde BSK-spilleren åtte mål – i en kamp Bærums-klubben vant 33-29.

– Bækkelaget er mer enn Emil. De har en stabil målvakt og et godt forsvarsspill samt at de har flere spillere enn Emil som kan bidra offensivt.

– Selv om det svinger rent prestasjonsmessig for de fleste lagene i serien, er Bækkelaget ett av de mest stabile lagene, legger Sten til.

Mot Nærbø på søndag «dukket» en ny straffeskytter opp i Haslum; Stian Grimsrud. Ifølge treneren må den ektefødte Haslum-spilleren belage seg på nye straffekast på torsdag.