Skuffet stort mot Nærbø – Haslum

Skuffet stort mot Nærbø

Nærbø – Haslum 36-30 (19-17). Det begynte så bra med en god ledelse – helt til det var spilt 25 minutter. Derfra og ut kampen viste Haslum seg fra en svært dårlig side mot NM-finalisten.

– Uff, vi spiller en dårlig kamp. Vi gjør akkurat det Nærbø vil at vi skal gjøre, oppsummerte Haslums beste spiller, Stian Brevik, til Direktesport etter kampen i Nye Loen.

– Vi må rett og slett jobbe med innstillingen og humøret. Vi må ha noe å stille opp med. Dette her er ikke bra nok til å være et eliteserielag, la kantspilleren til.

KONTRINGER I MOT

Ja, gjestene fra Bærum åpnet friskt og trygt og hadde en god ledelse innledningsvis – helt til det var spilt 25 minutter og 30 sekunder av førsteomgangen. På det meste var ledelsen på fire mål. Fire minutter og 30 sekunder senere kunne hjemmelaget gå til pause med ledelse 19-17.

– En rotete omgang preget av for mye utvisninger. Vi må bli smartere og unngå de mange unødvendige feilene samt at vi gjør dårlig valg fremover på banen, oppsummerte Haslum-trener Sten Stockfleth til Direktesport etter halvspilt kamp.

Og det begynte så bra. Stian Brevik gjorde to raske mål og Haslum hadde heng på Nærbø. Men det ble med det. Hjemmelaget samlet seg og kontret inn mål etter mål.

Slik oppsummer Sten 60 minutters spill i Nye Loen:

– Vi får en bra start. Men vi tar en del unødvendige utvisninger. Det endrer kampbildet totalt. Og vi har ingen god fokus i dag – meg inkludert og hovedsakelig.

Torsdag venter Bækkelaget borte.

KAMPFAKTA

Nærbø – Haslum 36-30 (19-17)
Nye Loen, Nærbø – søndag 15. november kl. 17:30
Haslums målscorere (antall skudd):
Stian Brevik 6 (9), Benjamin Hallgren 6 (11), Nikolai Strickland 4 (4), Stian Grimsrud 4 (5), Aleksander Høiness 2 (3), Nicolas Suter 2 (4), Anders Røe 2 (6), Vegard Tennfjord 1 (1), Dominic Grimstad 1 (1), Leopold Nicolaus 1 (1) og Aleksander Selmar 1 (2).
Nærbøs toppscorer: Sindre Heldal, 11 (12) mål
Utvisninger: Nærbø 6×2 min., Haslum 6×2 min..
Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad