Nicolas og Benjamin klare for å angripe Nærbø – Haslum

Nicolas og Benjamin klare for å angripe Nærbø

De to nykommerne i Haslum-drakten foran denne sesongen produserer fremover og er sikre bakover for tiden. Det lover godt foran søndagens bortemøte mot Nærbø.

– Ja, de begynner å bli skikkelige varme i trøya, sier Haslum-trener Sten Stockfleth om Nicolas Suter og Benjamin Hallgren.

– De ser bedre og bedre ut og er blir mer stabile for hver kamp – og har glidd mer og mer inn i gruppen, legger Sten til.

«TAPTE» UAVGJORT

Søndag setter Haslum seg på flyet med destinasjon Stavanger og deretter busstur til Nye Loen Nærbø. Der venter lag nummer syv i REMA 1000-ligaen, Nærbø. På 11 kamper står laget bokført med fem seire og like mange tap samt en uavgjort kamp. Hjemmestatistikken viser tre seire og ett knepent tap mot Elverum.

Tilsvarende bortekamp i fjor for Haslum endte med et uavgjort resultat, 32-32. Eller sagt på en annen måte; Haslum «tapte» uavgjort – da bæringene ledet med tre mål med et og et halvt minutt igjen av kampen.

– Revansje, Sten?

– «Tapsfølelsen» er riktig, men det er ikke den kampen jeg har dvelt mest med i ettertid, smiler treneren lurt.

Men tøft blir det igjen. Historisk sett er Nærbø gode på hjemmebane. Laget har ifølge Sten startet sesongen bra.

Nærbøs Sindre Heldal er lagets mest produktive spiller med 51 mål. Kantspilleren ligger som nummer 13 på toppscorerlisten (bak både Stian Brevik som nummer fire med 58 mål og Benjamin Hallgren som nummer syv med 55 mål).

– Nærbøs styrke er laget – et jevnt besatt lag som fighter i hver eneste kamp, har bra tempo når de vinner baller og er disiplinerte til sitt spillesystem, forteller Sten.

– For egen del må vi holde fokus på oss selv og vår egen prestasjon. Vi trener jo hver dag for å prestere jevnere over tid, legger Sten til.

– Det har vært snakket og skrevet mye om bortebanespøkelser for Haslum denne sesongen?

– Vi har ingen annen mental inngang til kampen om den spilles hjemme eller borte. Vi har de samme forberedelsene. Det er opp til hver enkelt spiller å prestere på samme nivå hjemme som borte.

Avkast søndag kl. 17.30. Kampen kan du se på budstikka.no.