Haslum må spille uten tilskuere – Haslum

Haslum må spille uten tilskuere

Bærum kommune har fastsatt nye retningslinjer for toppidretten i Bærum. Bærum, Asker og Oslo har nå alle samme regler.

Ingen tilskuere på ubestemt tid for innendørsidretter (toppidrett). Maks 200 for utendørsarrangementer (toppidrett). Det bestemte politikerne i Bærum onsdag ettermiddag.

– Vi har forståelse for beslutningen som er fattet, og er glade for at det endelig er fattet en konklusjon. Nå har vi regler som det er enkelt å forholde seg til, innleder daglig leder Tom-Eirik Skarpsno.

Han fortsetter:

– På kort sikt kan vi leve med å spille uten publikum, det går ikke over for lang tid. Men det viktigste for oss er å få i gang kampaktiviteten for barn og unge. Jeg har pratet med flere trenere og må innrømme at jeg begynner å bli bekymret.

Haslum kommer med mer informasjon så snart det foreligger.