– Våre barne- og ungdomsspillere er noe vi tenker mye på om dagen – Haslum

– Våre barne- og ungdomsspillere er noe vi tenker mye på om dagen

Uttalelse fra Haslums daglige leder Tom-Eirik Skarpsno:

– Tiden vi er inne i er veldig spesiell, og den er også veldig kjedelig. Det er den for elitelaget også – selv om de får spille kamper og ha maksimum 200 tilskuere på tribunen.

– Vi må stå sammen i den pandemien vi er i nå. Viruset slår seg ikke ned selv, det er vi sammen som kan gjøre noe med det. Om vi følger myndighetens anbefalinger om blant annet begrenset antall nærkontakter, god håndhygiene og avstand til andre personer, er sannsynligheten stor for at vi kjapt kommer oss tilbake til normalen igjen.

– Våre barne- og ungdomsspillere er noe vi tenker mye på om dagen. De mister mye av det morsomste med håndballen – å konkurrere mot andre lag. Vi håper at smittespredningen går ned og disse ungdommene raskest mulig kan få lov til å spille kamper igjen, for vi ser hvor viktig det er – ikke bare for den fysiske aktiviteten, men også for den psykiske helsa. Inntil da ber vi alle om å ha tålmodighet og å stille seg bak og følge myndighetenes råd.

– Vi klarer dette kun sammen. Alle må bidra. Hold ut og fortsett en av de viktigste dugnadene vi har hatt.