Skuffet jubilant etter tap for Halden – Haslum

Skuffet jubilant etter tap for Halden

Halden – Haslum 33-31 (20-16). Anders Røe spilte sin 450. kamp for Haslum. Akkurat det betydde absolutt ingenting for lagkapteinen siden Haslum røk mot bunnlaget Halden.

– Nei, akkurat det bryr jeg meg ikke om, sier en svært skuffet lagkaptein som debuterte 22. august 2006.

32-åringen kan skilte med tre seriegull, tre NM-gull og tre sluttspill-gull. Men akkurat nå irriterer han seg bare fryktelig over at poengene glapp i Remmenhallen – en arena hvor Bærum-laget tapte med ett mål forrige sesong – og hverken over antall kamper eller gullmedaljer.

– Vi gjør ikke det vi skal. Da vinner vi heller ikke kamper. I dag var vi ikke i nærheten. Ja, da taper vi mot alle lag, forklarer Anders som med sine to mål i Remmenhallen har totalt gjort 1.449 scoringer for klubben i sitt hjerte.

– Når kommer mål nummer 1.450?

– Mot Sandefjord på søndag, sier Anders før han stiger om bord i bussen for den tunge og mørke returen til Bærum.

TUT OG KJØR

Første omgang kan oppsummeres som en omgang der Haslum svingte i prestasjonene – slik laget har gjort gjennom de ti første serierundene – fra glimrende til langt under pari. I sluttminuttene satte Halden inn tre kontringer på rappen og gikk til pause med ledelse på fire mål.

Bortsett fra at Haslum gjorde de to første målene etter hvilen, begynte det igjen å «kladde» for Bærums-laget. Men de ga aldri opp. Ni minutter før slutt hadde kaptein Anders og hans medspillere utlignet hjemmelagets syv måls ledelse. På resultattavlen sto det 28-28. Så glapp det igjen.

– Det ble en kamp slik vi ikke ønsket at den skulle bli. Det ble for mye tut og kjør. Da renner det fort inn mål begge veier, mens Halden er på sitt beste. Vi på vår side fikk aldri forsvarsspillet til å sitte, forklarer en like skuffet Haslum-trener Sten Stockfleth.

Haslum: Felix Lunde 1, Anders Røe 2, Viktor Glatthard 2, Nicolas Sutter 4, Vegard Sørlie Tennfjord, Trond Tjemsland, Nikolai Strickland 7, Dominic Grimstad 6, Benjamin Hallgren 3, Stian Brevik 2, Thomas Langerud, Mads Ødegård, Aleksander Høiness 1, Stian Grimsrud, Aleksander Selmar Pedersen, Martin Hovde.

Toppscorer Halden: Kasper Thorsen Lien 8.

SvarVideresend