– Alltid tøft mot Halden – Haslum

– Alltid tøft mot Halden

Det skiller syv plasser eller åtte poeng mellom Haslum og Halden på tabellen. Likevel regner Haslum-trener Sten Stockfleth med en jevn kamp i Remmenhallen onsdag.

– Det blir alltid tøffe kamper mot Halden på deres hjemmebane, sier Sten og minner om at Bærums-laget tapte med ett mål mot haldenserne i forrige sesong.

– Halden har spilt bra hjemme denne sesongen. De har bare ikke klart å bikke kampene i deres favør, legger Sten til og minner blant annet om at Elverum avgjorde kampen i Remmenhallen i absolutt siste sekund.

Ifølge Sten har Halden to veldige sentrale spillere i målfarlige Toke Bjelke Schrøder (nr. 2 på toppscorerlisten med 56 mål) og Trym Bilow-Olsen (nr. 21 på toppscorerlisten med 40 mål). I tillegg har de hentet inn målvakten Morten Neergaard, som i utgangspunktet hadde lagt opp. Den tidligere storspilleren fra Elverum er ifølge Halden Arbeiderblad hentet inn for å unngå degradering til 1. divisjon for Halden. Per i dag ligger Halden på direkte nedrykksplass.

GOD TRENINGSUKE

Siden den overbevisende seieren over Viking i Nadderud Arena for en uke siden har Haslum hatt en god treningsuke.

– Ja, treningshverdagen ser bedre og bedre ut. Laget ser bedre ut i forsvar og i ankomst kontra. Siste nøkkel som må på plass er å få bedre flyt i etablerte angrep, forklarer Sten som må klare seg uten en skadet Mads Falck Rekstad.

PS: Lagkaptein Anders Røe spiller sin 450. kamp for Haslum. Debuten kom i 2006. Han troner (naturlig nok) øverst på adelskalenderen i Haslum HK.

Avkast i Remmenhallen klokken 18.30. Kampen ser du på budstikka.no.