– Vi skal bruke Elverums-kampen på rett måte – Haslum

– Vi skal bruke Elverums-kampen på rett måte

«Alle» snakker om forskjellen på Haslum hjemme og borte – også i forkant av onsdagens kamp i Kolstad Arena.

Seiersbrølet fra Nadderud Arena søndag kveld, etter at Haslum utklasset erkerivalen og serieleder Elverum med åtte mål, har så smått lagt seg – seiersbrøl som kunne høres helt til Bekkestua.

– Jo takk, seieren smakte godt. Smaken på seier kjennes noen ganger annerledes ut. Elverum er en av disse kampene. Da er det lov til å være høyt oppe etter kampslutt, forklarer Haslum-trener Sten Stockfleth.

– Men det er viktig at vi nullstiller oss – dog skal vi bruke Elverums-kampen på rett måte med fortsatt energi og smil i laget.

IMPONERENDE LAGKAPTEIN

Nå venter ny utfordring og alvor igjen. Onsdag heter motstanderen Kolstad og kampen spilles i Trondheim – hvor våre gutter tapte både i fjor og året før der igjen – for så å vinne begge hjemmekampene mot trønderne.

– Ja, prestasjonene våre i bortekampene har vært litt blandet og ujevne denne sesongen – dog har vi også spilt bra i perioder, forklarer Sten.

Haslum-treneren er godt fornøyd med at Nicolas Suter er tilbake etter skaden igjen. Sveitseren leverte en god kamp mot Elverum selv om han (naturlig nok) fikk noe begrenset spilletid.

– Veldig deilig å ha Nicolas tilbake, sier Sten.

En annen spiller som blomstret og var knapt av banen sist søndag, var lagkaptein Anders Røe. I sin 448. kamp for Haslum scoret han syv mål og er dermed opp i totalt 1.452 mål – mildt sagt imponerende.

– Ja, Anders var virkelig i slaget og leverte da vi trengte det som mest, kommenterer Sten.

SMÅ AVTALER

Kolstad står bokført med tre seiere, en uavgjort og tre tap så langt denne sesongen. Laget kommer fra en imponerende borteseier over Bækkelaget, hvor Gabriel Asker Setterblom alene gjorde ti mål.

– Kolstad består av mer enn en spiller. Laget er jevnt god besatt i alle posisjoner.

– Vi må spille vårt spill i forsvar og vårt spill offensivt. I tillegg må vi gjøre noen små avtaler i forhold til enkeltspillere.

Mads Ødegård erstatter Leopold Mortvedt Nicolaus på høyrekanten. Ellers er troppen identisk med laget som slo Elverum 31-23.

Avkast i Kolstad Arena onsdag klokken 18.00. Kampen ser du på budstikka.no.