Må opp med guarden – Haslum

Må opp med guarden

(FJELLHAMMER – HASLUM KL. 18:00): Ydmykelsen for Runar i cupen sist søndag er et tilbakelagt kapittel. Nå skal det mobiliseres og ny energi skal inn i laget foran søndagens seriekamp borte mot Fjellhammer.

– Denne treningsuken har vi hatt fokus på å samle energi i laget igjen, i tillegg til at vi har hatt gode håndballøkter med fokus på tempo og på det taktiske, sier Haslum-trener Sten Stockfleth.

Vi skrur tiden tilbake (for en kort stund og for siste gang) sist søndag. Hjemme i Nadderud Arena fulgte lagene hverandre i åttendedelsfinalen i cupen – helt til det sto igjen 15 minutter av kampen. I de neste ti minuttene scoret Runar ni ganger. Langskuddene og kontringene nærmest haglet inn. Haslum scoret ingen.

– Angrepsspillet sviktet. Vi bommet med timing og med innganger til systemene våre. Runar kom tre-fire mål foran og da virket det som om kampen var litt slutt fra vår side, forklarer Sten.

Foran søndagens seriekamp i Lørenskoghallen gjør Sten noen justeringer.

– Det gjør vi inn mot alle kamper. Men vi ønsker samtidig å spille vårt spill i hver kamp.

JEVNE KAMPER

Fjellhammer står bokført med en seier, en uavgjort og fire tap så langt i sesongen. I serieåpningen vant de noe overraskende over Kolstad. Deretter har de spilt flere jevne kamper uten å ha hatt marginene på sin side.

– Med litt mer flyt kunne Fjellhammer ratt ha hatt åtte poeng. De har vært gode i flere kamper. Derfor er tabellen litt «feil», kommenterer Sten.

– Og vi vet at Fjellhammer alltid kommer med en voldsom innstilling og mye energi til alle kamper. Vi må matche det, legger Haslum-treneren til.

Fra skadestuen rapporteres det at Aleksander Selmar Pedersen er på vei tilbake til litt spill igjen.