Snipp, snapp, snute… – Haslum

Snipp, snapp, snute…

(Haslum – Runar 26-34 (17-16)). Dermed var cupeventyret over for Haslum før det nærmest hadde begynt. Forrige sesongs cupfinalist røk ut allerede i åttendedelsfinalen etter en totalkollaps i andre omgang.

Skuffelsen i spillerne var tydelig da sluttsignalet gikk i Nadderud Arena. Ikke alle hadde lyst til å snakke etter kampen. Lagkaptein Anders Røe tok imidlertid ansvar.

– Dette var dritdårlig. Vi skyter bare ut i det blå. Da vinner vi ikke kamper.

Tidspunktet lagkapteinen sikter til i sin kommentar skjer mellom det 15. og 25. minutt i andre omgang. Haslum gjør null må fremover, mens Runar er dødelige effektive med sine ni strake scoringer.

– Dette igjen sprer usikkerhet i laget, legger Anders til.

Savnet Suter

Det er bare en uke siden sist lagene møttes, da i seriespill i Nadderud Arena. Den kampen vant hjemmelaget 27-26. I den kampen spilte også Nicolas Suter. I søndagens cupkamp satt sveitseren på tribunen etter en strekkskade mot Drammen sist onsdag.

– Klart det betyr mye at Nicolas ikke er med, og er helt klart en vesentlig årsak til dagens store nederlag. Det betyr igjen større belastning på andre spillere igjen, forklarer Anders.

– Vi er avhengig av Nicolas. Vi har ikke større stall enn det. Men det er ingen unnskyldning. Vi skyter for dårlig og for tidlig og Runar-målvakten plukker skuddene, supplerer Haslum-trener Sten Stockfleth.

Han håper i beste fall at Nicolas er tilbake om en uke når Haslum spiller borte mot Fjellhammer på søndag – i verste fall er ikke sveitseren tilbake før om to uker.