Vegard avgjorde i sitt comeback – Haslum

Vegard avgjorde i sitt comeback

(Haslum – Drammen 27-24). Vegard Sørlie Tennfjord spilte sin første ordentlige kamp for sesongen. Linjespilleren avgjorde mot Drammen som var ubeseiret før kampen i Nadderud Arena.

Fire minutter før full tid sto det 23-23. Da sluttsignalet gikk, hadde Vegard puttet på to mål og var således veldig avgjørende for at Haslum kapret to poeng.

– Jo takk, det smakte utrolig deilig. Men Trond Tjemsland står som en vegg bakover, Benjamin Hallgren gjør åtte mål og Kristian Gjestrud kommer inn for en skadet Nicolas Suter og overtar hans rolle – i tillegg til at vi vinner som et lag, oppsummerer Vegard.

For så langt i sesongen har det vært mye alternativ trening og kun noen få innhopp på Vegard – helt til onsdag kveld. Der viste han seg fra sin mer kjente side.

– OK da – jeg får skryte litt av meg selv. Dette kjennes kjempedeilig. Også det å score de siste målene samt at jeg også kommer inn med en ny giv bakover, er jeg fornøyd med, gliser han og legger til:

– Men jeg er jo avhengig av å bli spilt opp.

21 REDNINGER

Det ble en målfattig første omgang (12-12). Hjemmelaget brant flere klare sjanser og gjorde flere tekniske feil i angrep. Drammen kunne også ha scoret flere mål. Men årsaken til at det kun ble 12, heter Trond Tjemsland.

Han fortsatte storspillet etter hvilen også. Det er bare fire dager siden at ingen ting stemte for målvaktveteranen mot Runar. Også Trond fikk sin revansje i kveld.

– Etter den kampen dro jeg hjem og analyserte litt og så på hvilke oppgaver som ventet meg mot Drammen, sier Trond som storspilte med fantastiske 21 redninger.

Og da duellspilleren i forsvaret, Nicolas Suter, måtte kaste inn håndkleet halvveis i første omgang grunnet skade, steppet 20 år unge Kristian Gjestrud inn i sveitsernes posisjon. To mål og gode innspill ble resultatet.

– Jeg måtte bare gripe sjansen og gi det jeg har. Det er innstillingen min. Jeg kommer ikke inn på banen bare for å kaste ball. Jeg skal være en trussel. Dette gir meg bare en kjempemotivasjon inn til treningen i morgen, sier 20-åringen.

– Kristian er fryktløs. Han ligner seg selv igjen. Han går rett på mål. Det er jo akkurat slike kamper han vil og tør spille, kommenterer Haslum-trener Ole Andreas Bjørndalen Sverre.

Også Benjamin Hallgren markerer seg som lagets toppscorer med åtte mål. Storslegga sitter nå. Mot Runar banket han inn ni mål.