– Vi gikk trøtte mot slutten – Haslum

– Vi gikk trøtte mot slutten

(ØIF Arendal – Haslum 27-21). Det startet bra og fortsatte i samme spor, helt til det var spilt 40 minutter. Derfra og ut kampen avgjorde hjemmelaget til sin fordel.

– Det så lenge bra ut med bra energi i laget. Men vi gikk trøtte etter hvert og fikk dermed ikke løpt inn baller på kontringer samtidig som vi gjorde noen feil fremover, oppsummerer Haslum-trener Sten Stockfleth onsdag kveld fra Sør Arena.

– Det var bra i 40 minutter. Deretter gikk vi trøtte i tillegg til at vi ikke fikk satt inn kontringsmålene, svarte lagkaptein Anders Røe på direkten etter kampen til TV2. Han var ærlig nok til å gi uttrykk for egen misnøye.

– Ingen spillemål på meg. Da vinner vi heller ikke kampen.

Straffebom

Gjestene fra Bærum scoret de to første målene i kampen, før Arendal utlignet. Deretter fulgte lagene hverandre – helt til hjemmelaget rykket i fra og ledet med tre mål 20 minutter ut i første omgang. Da ba Sten om en time out. Det virket som en god vitamininnsprøytning, fordi Haslum snudde underlegen 7-10 til ledelse 12-10. Men etter halvspilt kamp sto det uavgjort 12-12.

– En omgang opp og ned og frem og tilbake, oppsummerte håndballekspert på TV2, Bent Svele.

Etter hvilen førte igjen Haslum kampen, i alle fall de ti første minuttene. Deretter var det igjen litt «skyggeboksing» i målprotokollen, helt til gjestene gikk trøtte og samtidig bommet på tre straffer. 

– Det er selvfølgelig frustrerende å tape. Men det er likevel en klar heving fra kampen mot Fyllingen. Vi hadde lenge bra trøkk i etablert forsvar og Trond (Tjemsland) sto godt bakerst, konkluderer Haslum-treneren. 

Ellers noterte vi oss at Philip Skjerve Slette (18) fikk sin debut i REMA 1000-ligaen og gjorde også sitt første seriemål.

– Et lysglimt i matchen. Kult, sier Sten om 18-åringen.

Blant andre lysglimt kan nevnes at Thomas Langerud Kristoffersen kom inn og reddet to straffekast.

Stian Brevik ble toppscorer for Haslum med syv mål.