Skal reise kjerringa – Haslum

Skal reise kjerringa

(ØIF ARENDAL – HASLUM KL. 19:15): Det ble tøft borte mot Fyllingen i forrige serierunde. Det blir helt sikkert tøft borte mot Arendal onsdag kveld. Men både trenere og spillere er fast bestemt på å reise kjerringa.

SE ØIF ARENDAL – HASLUM PÅ TV 2 SPORT 2 FRA KL. 19:00.

– Helt klart ja. Vi skal reise oss, sier Haslum-trener Sten Stockfleth krystallklart.

– Det som er viktig i mitt hode, er at vi gjør en god prestasjon – og at vi sitter igjen med noe som vi kan ta med oss videre, legger treneren til.

NULLSTILLE OSS

Etter et spilleopphold på to uker etter seriepremieren kommer kampene tett fremover. Fyllingen sist søndag. Arendal i Sør Amfi onsdag kveld (og Runar hjemme i Nadderud Arena på søndag).

– Dette er slik håndballen er. Vi er forberedt på at slikt skjer. Det er lov å være skuffet etter kampen og neste dag. Men så kommer det en ny dag med ny kamp og nye muligheter. Vi må bare nullstille oss og tenke neste kamp, forteller Sten og legger til:

– Ingen lag går ubeseiret gjennom 24 kamper.

OFFENSIVE

En del av forberedelsene før nye kamper er videoanalyse av motstanderen.

– Arendal er litt annerledes enn Bækkelaget og Fyllingen, som har sine klare enere. Arendal derimot er godt besatt i de fleste posisjonene. Det endrer igjen våre forberedelser og hvordan vi jobber oss inn mot kampen.

– Vår inngang til kampen er at vi har alt å vinne. Derfor håper jeg at jeg ser et offensivt Haslum-lag som er gira og viser hvilket lag vi er.