Helsvart mot Fyllingen – Haslum

Helsvart mot Fyllingen

(Fyllingen Bergen-Haslum 33-23): Haslum kom skikkelig på hæla helt ifra starten av, og kom seg aldri opp på tærne eller opp på et akseptabelt nivå eller ajour i målprotokollen.

Før kampen på Vestlandet sa Sten at det ville bli tøft basert på tidligere oppgjør mellom lagene. Det ble ikke bare tøff, men fryktelig brutal sett med Haslums øyne. Lite stemte og lite lyktes for rødtrøyene søndag kveld bortsett fra i de aller første minuttene og frem til stillingen 2-2; i ettertid nærmest som en mager trøst og det mest positive å rapportere ifra Framohallen.

Da sa hjemmelaget takk for følget. Til pause ledet Fyllingen hele 17-10. Åtte av de ti Haslum-målene ble scoret fra kantspillerne Stian Brevik (5) og Nicolai Strickland (3). Distanseskuddene ble blokkert eller mislykkes.

– Det koker innvendig akkurat nå. Vi brenner fire-fem hundreprosent-sjanser. Vi gjør ikke som avtalt. Vi blir hengende etter. Vi må stille opp. Vi må sette opp forsvaret i andre omgang, oppsummerte en irritert Haslum-trener Sten Stockfleth til pause til direktesport.no.

REAL BANK

Etter hvilen ble Haslum jagende. Vondt ble imidlertid kun til verre. Etter 11 minutter ledet Fyllingen med ti mål (25-15) og kampen var i realiteten avgjort.

Nicolas Suter mislyktes å gjøre mål tross gode skuddforsøk, bakspiller-kollega Benjamin Hallgren står igjen med mest tekniske feil, og distanseskuddene hamret inn på et vidåpent Haslum-forsvar er betegnende for kampen.

Etter ytterligere 30 minutters spill, oppsummerer Sten:

– Jeg må innrømme en svak prestasjon fra vår side. Jeg er veldig skuffet måten vi taper på. Vi får rett og slett bank. Fyllingen lykkes med å få oss ut av stilen.

Anders Røe og Stian Brevik ble toppscorere for Haslum med seks mål hver.

Allerede onsdag er det ny kamp, ØIF Arendal borte.

– Jeg har lyst til å vise laget fra en annen og langt bedre side. Det forventer jeg også at gutta har lyst til, sier Sten før han og resten setter seg på flyet tilbake til Østlandet igjen. Mandag er det trening igjen.