Morten på utlån til Fold – Haslum

Morten på utlån til Fold

Morten Gjestrud (20) lånes ut til 1. divisjonsklubben Fold resten av sesongen. Det ser kantspilleren bare positivt på. Han lover å komme enda sterkere tilbake til Haslum.

– Å ja. Dette blir bra. Forhåpentligvis blir det mer spilletid, forklarer en godt fornøyd og en alltid like blid og positiv Morten Gjestrud.

Sammen med tvillingbroren Kristian kom han til Haslum etter endt G18-spill i moderklubben Helset.

– Vi har alltid spilt på lag sammen. Men nå skal det godt å bli kvitt ham litt. Vi går jo også på BI sammen. Det får holde, gliser Morten.

KAMPTRENING

I eliteserieklubben har Morten kun blitt bokført med en obligatorisk A-kamp og har scoret tre mål. Ambisjonene er langt høyere enn det.

– Ja, det er mange om beinet som kantspiller i Haslum. Nå som det ikke ser ut til at det blir noe spill i 2. divisjon med Haslum 2 grunnet koronapandemien, er det fint å få spilletid i 1. divisjon. Jeg skal komme sterkere tilbake, lover Morten.

Det gleder Ole Andreas Bjørndalen Sverre («OA») på vegne av trenerteamet.

– Morten har trent med oss et år nå. Får man ikke kamper i tillegg, vil man ikke få så mye ut av treningshverdagen lenger. Morten trenger kamper, noe som er helt nødvendig for hans utvikling på håndballbanen. Det vil han få i Fold. Men Morten skal fortsette å trene sammen med oss et par ganger i uken, forklarer OA.

OA understreker at det kun dreier seg om utlån ut sesongen.

– Morten kommer tilbake enda sterkere. Det er jeg trygg på. Haslum ønsker ham alt godt.