Gnist Trening og Helse utvider samarbeidet med Haslum – nok en gang – Haslum

Gnist Trening og Helse utvider samarbeidet med Haslum – nok en gang

Bildetekst: UTVIDER: Siw Børli og Gnist Trening og Helse utvider samarbeidet med Haslum. Til venstre Eirik Oskarsen. Foto: Arkiv

Gnist Trening og Helse høynet og signerte som hovedpartner i Haslum Håndball like før jul i fjor. Nå satser de ytterligere og blir partner til Haslumskolen.

– Haslum Håndball er en viktig samarbeidspartner for oss. Når vi kan bidra, og ser at vi kan få en stor gevinst igjen, er det lett å takke ja til å bli med på nye prosjekter, sier Siw Børli, daglig leder ved Gnist Trening og Helse. 

Hun kan røpe at det de seneste månedene har strømmet nye medlemmer til Gnist Trening og Helse, spesielt mange til senteret i toppetasjen av Nadderud Arena. 

– Det er svært gledelig å se mange nye Haslum-spillere, – supportere, -trenere og -foreldre, sier hun. 

Nå tar Haslum og Gnist samarbeidet ytterligere et steg videre og inngår en samarbeidsavtale for nyoppstartede Haslumskolen. 

Dette samarbeidet rettes i stor grad mot noe som står på dagsorden enten du er elite- eller breddespiller, og uansett om du er på toppnivå eller breddenivå. 

Nemlig skadeforebyggende trening og opplæring av Haslum, så vel som Haslums samarbeidsklubber. 

– Vi er svært glade for at Gnist ønsker å inngå dette samarbeidet. De er noen av de fremste på skadeforebyggende trening og vi gleder oss stort til Haslums, så vel som våre samarbeidsklubbers, trenere og støtteapparat, skal få nyte av kunnskapen de besitter. Ikke minst håper vi at breddehåndballens trenere og støtteapparat tar til seg kunnskapen og bruker den aktivt på egne lags treninger, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

Gnist Trening og Helse skal gjennom samarbeidet arrangere to kurskvelder per samarbeidsklubb i sesongen.