Backe utvider engasjementet og satser på Haslumskolen – Haslum

Backe utvider engasjementet og satser på Haslumskolen

Backe bygger verdier i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning.

De to siste årene har de samarbeidet med Haslum og nå er en ny og utvidet avtale signert for de kommende to sesonger.

Backe fortsetter sitt engasjement mot Haslums A-lag, men blir nå også en viktig og dedikert medspiller i oppbyggingen av nye Haslumskolen.

Saken fortsetter under videoen.BACKE: Fortsetter og øker engasjementet i Haslum og nå også Haslumskolen.

Konsernet omsatte for over fire milliarder kroner i 2019 og tross koronapandemien, ønsker administrerende direktør Arne Landmark og Backe å fortsette og attpåtil utvide engasjementet i klubben.

– I Backe er vi stolte over å kunne fortsette samarbeidet med Haslum Håndballklubb og støtte det gode arbeidet de gjør, sier Landmark og fortsetter:

– Med Haslumskolen vil Haslum Håndballklubb styrke både det lokale sportslige samarbeidet og idrettstilbudet til barn og unge i lokalmiljøet. Dette er viktig for det fremtidige samfunnet vi sammen bygger opp.

Haslum er også stolte over å fortsette samarbeidet med Backe.

– Backe er en stor nasjonal aktør og det gleder oss veldig at de ønsker å være med å bygge Haslumskolen og elitelaget vårt de kommende to sesonger. Backe viser nok en gang at de ønsker å bygge verdier i små og store samfunn og vi ser frem til to innholdsrike år, sier Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum Håndball.

Arne Landmark runder av:

– Vi i Backe er opptatt å være synlige i de lokalsamfunnene vi er i og bidra til tilbudet om sunne aktiviteter for barn og unge.