350 mål for Stian – Haslum

350 mål for Stian

Ikke bare sikret Haslum seg to poeng i søndagens seriepremiere med en solid seier over Bækkelaget. Men lynvingen på venstrekanten, Stian Brevik, kunne feire et aldri så lite jubileum – 350 mål i den rød drakten.

– He he – det føles godt og moro. Men deilig med to poeng også, gliser 27-åringen dagen der på.

Før kampen lovte nærmest Stian de nødvendige åtte målene som manglet.

– Men det begynte ikke så bra, da jeg brant den første straffen, sier han.

Men deretter så han seg ikke bakover og puttet på de nødvendige åtte målene.

– Det er alltid moro med scoringer.

– Og 350 scoringer er da noen scoringer. På mine 85 kamper i Haslum blir det heldigvis mer enn ett i snitt, smiler han

Helt nøyaktig blir det 4,1 mål i snitt per kamp.

– Men for at jeg skal kunne score, er jeg helt avhengig av resten av laget. I Haslum er vi heldigvis opptatt med å få med bredden i laget. Det passer meg bra samtidig som jeg føler meg verdsatt, legger han raskt  til.

– Når skal du virkelig jubilere stort med 500 scoringer?

– He he. Jeg har spilt tre sesonger i Haslum nå. Dette er min fjerde. Jeg får ha som målsetning å nå 500 scoringer om to sesonger – eller er det kanskje litt hårete mål? gliser «jubilanten».

Stian gir ros til både laget og de 200 tilskuerne for engasjementet i Nadderud Arena søndag kveld.

– Det føltes nesten som det var langt flere på tribunen.