Lanserer ny felles merkevare og logo med Haslum IL Håndball – Haslum

Lanserer ny felles merkevare og logo med Haslum IL Håndball

Haslum Håndballklubb og Haslum IL Håndball lanserer ny felles merkevare – Haslum Håndball


Eliteklubben Haslum HK og breddeklubben Haslum IL har et omfattende og nært sportslig samarbeid. Samarbeidet omfatter også en rekke kommersielle aktiviteter med felles front. Nå blir dette tatt et steg lenger – til en felles logo og felles merkevareprofil.

– Det er viktig å presisere at klubbene fortsatt skal være adskilte på det organisatoriske, samt økonomiske plan, sier styreleder i Haslum IL Håndball, Tore Solberg.

Haslum Håndball ønsker å forenkle og forbedre det kommersielle samarbeidet og en felles merkevare vil fronte klubbene utad i sine markeder, på spillerdrakter, så vel som i alle digitale kanaler og i generell profilering av klubben(e).

– Det er et grep vi tar for å fremstå mer samlende i det kommersielle markedet. IL har tidligere spilt med den originale IL-logoen på draktene sine, nå skiftes den ut med en Haslum Håndball-logo. Det samme skal Haslum HK sine elitespillere gjøre, sier daglig leder i Haslum HK, Tom-Eirik Skarpsno.

Det er Tanken Bak AS som har designet og utformet logoen slik den blir presentert i dag. Tanken Bak er også i gang med å lage en profilmanual.

I arbeidet er det lagt vekt på å oppnå et nøkternt og mer tidsriktig uttrykk, samt at den skal være lett lesbar og lettere å utnytte i digitale flater.

Hovedlogoene til Haslum HK og Haslum IL (Håndball) vil bestå og fortsatt benyttes i offisielle sammenhenger.