Haslums partnere sier fra seg kampbilletter – Haslum

Haslums partnere sier fra seg kampbilletter

Haslum ønsket å holde av nærmere 120 kampbilletter til samarbeidspartnere av klubben. Det sa de nei til og det øker dine sjanser for å komme på kamp betydelig!

Klubben har, som følge av nasjonale retningslinjer for gjennomføring av offentlige arrangementer, kun anledning til å slippe inn 200 tilskuere på våre hjemmekamper pr. august 2020.

– Dette øker våre supportere og tilskueres sjanser til å se kamp live i arenaen betydelig. Det er vi veldig glade for, sier markedssjef Eirik Oskarsen.

LES OM – OG KJØP – SESONGKORT 2020/21 HER!

Forslaget om fordeling av billetter ble sendt ut på e-post tidligere i uken og responsen lot ikke vente på seg. Noen timer etter at forslaget var utsendt, kom det svar fra BDOs Roald Haugland, som er partner og statsautorisert revisor:

(…) Som følge av koronasituasjonen kan dere bare ha 200 tilskuere i hallen på kampene. Jeg ser at dere har ca. 200 sesongkort til partnere. Det betyr vel egentlig at hvis alle partnere bruker alle billettene vil det ikke være mulig for andre å se kampen i hallen.

Jeg tror det er uheldig hvis vi partnere skal beslaglegge alle billettene og antar at det vil være svært vanskelig for dere å selge «ordinære» sesongkort.

Jeg kunne derfor tenke med å foreslå at vi partnere gir fra oss noen av disse plassene. Dere har sikkert noe statistikk over hvor mange av oss som det pleier å være på kamp. Hvis partnerne får f.eks. mellom 20 og 50 billetter til hver kamp (som må bookes etter samme frister som nedenfor), vil vi kunne frigjøre 150-180 billetter til hver kamp for «ordinære» sesongkort innehavere eller andre. Jeg tror dette kan bidra til bedre salg av sesongkort samt gjøre at det blir større interesse for Haslum HK. (…)

Haslum videresendte så forslaget til de øvrige samarbeidspartnerne – og responsen var utelukkende positiv: Våre samarbeidspartnere ønsker at flest mulig privatpersoner skal ha muligheten til å se Haslums hjemmekamper fra starten på denne sesongen.

SE ALLE VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE HER. BRUK DEM NÅR DU KAN.

– Det initiativet setter vi veldig stor pris på, og det betyr at mange flere av våre sesongkortholdere får muligheten til å se kampen fra tribuneplass. Nå håper vi virkelig at sesongkortsalget skyter fart, sier Oskarsen.

Billettene blir fordelt slik:
– Partnere: 25 stk
– Sesongkortholdere: 165 stk
– Styret/inviterte gjester: 10 stk