Møter Hallgrens tidligere klubb fredag – Haslum

Møter Hallgrens tidligere klubb fredag

Haslum tar turen til STIL Arena i morgen ettermiddag. På motsatt banehalvdel venter Benjamin Hallgrens tidligere lagkamerater, Follo Håndballklubb.

– Det blir en tøff utfordring. De har mistet Benjamin, men fått på plass blant andre Lukas (Karlsson) fra Bækkelaget. De blir en tøff nøtt å knekke, men vi har noen klare arbeidsoppgaver vi skal jobbe med i morgen, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Han nevner at laget fortsatt er ute etter å se progresjon i spillet, det være seg offensivt som defensivt.

– Begge deler var mange nivå opp mot Fold tidligere denne uka. Nå gjelder det å prikke inn enda litt til. Seriestart nærmer seg med stormskritt, men jeg føler vi er på riktig vei nå, sier Stockfleth.

– Vi må få satt et bra forsvar, løpt enda litt mer og være enda litt mer nøyaktige i det etablerte angrepsspillet vårt. Vi viste mot Fold at vi er på rett vei – og i morgen ønsker vi å fortsette den veien, sier sjefen.

Follo – Haslum har kampstart kl. 18:00 i STIL Arena. Billettsalget er åpent til kl. 12:00 og det er fortsatt ledige billetter igjen. Sikre deg billett her!

Søndag spiller forøvrig Haslum mot Sandefjord i Nadderud Arena kl. 15:00. Den kampen spilles uten publikum, men blir vist direkte på vår Facebook-side.