Til å kjenne igjen – Haslum

Til å kjenne igjen

HASLUM – FOLD 36-17 (19-6): Haslum var til å kjenne igjen under gårsdagens kamp mot Fold Håndball i Nadderud Arena.

For det virket virkelig som om bæringene hadde bestemt seg for å rette opp inntrykket etter forrige ukes svake innsats og prestasjon mot Fjellhammer.

Haslum dominerte stort, til stor frustrasjon for Folds spillere og trenere, og gikk inn til pause med 19-6 i sekken – etter at Trond Tjemsland hadde levert kanonredninger på løpende bånd den første halvtimen.

Thomas Langerud steppet inn for Tjemsland i 2. omgang og leverte godt, han også. Haslum-sjef Sten Stockfleth trekker frem den kollektive laginnsatsen, energinivået og prestasjonen som de største plussene etter kampen.

– Det var deilig å se et Haslum-lag med masse tempo. Det er slik vi ønsker å se Haslum, og vi har veldig mye spennende nå som vi kan fortsette å bygge videre på. Dette virket lovende, sier Stockfleth.

– Mange leverte på et høyt nivå og det er slik vi skal bli vant til å se guttene denne sesongen.