Billetter til tirsdagens treningskamp – Haslum

Billetter til tirsdagens treningskamp

Tirsdag 11. august er det klart for Haslums neste treningskamp – denne gang mot 1. divisjonslaget Fold Håndball i Nadderud Arena kl. 18:00.

Nå er billettene lagt ut for salg i Haslum Håndballklubb-appen og på nett. De koster kr 100 pr stk og billettsalget stenger mandag kveld kl. 23:59. Vi gjør oppmerksom på at det kun er lov å kjøpe én billett per person og at videresending/bytting av billetter ikke er tillatt grunnet eventuell smittesporing.

– Vi må opp mange hakk fra kampen mot Fjellhammer. Det lignet ikke det vi har sett på trening de siste ukene, men sånn er det i blant. Relasjonene er ikke der helt enda, men det kommer, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Her er viktige retningslinjer og informasjon til deg som ønsker å overvære treningskampen i Nadderud Arena førstkommende onsdag mot Fjellhammer.

Det er kun 200 billetter tilgjengelig. Bestill i Haslum Håndballklubb-appen eller på nett her.

Tilgjengelige felter for kjøp av billett:

  • B1
  • B2
  • B3

Salkartet tar hensyn til reglene om minimum 1 meters avstand, dette skal ikke under noen omstendigheter fravikes. Det er kun lov å sitte på oppmerkede plasser, det er ikke lov å stå. Familiemedlemmer kan heller ikke fravike disse reglene.

Vi oppfordrer vårt publikum til å gå til Nadderud Arena, evt. benytte seg av privat transport.

Det vil stå håndsprit ved inngangene og dette skal benyttes av alle.

Inngang fra 17:30. Kom i god tid slik at vi lettere overholder avstandsreglene. Husk minimum en meters avstand i kø – kioskkø, toalettkø osv.

Ved brudd på retningslinjene risikerer man å måtte forlate arenaen.