Treningskamp på godt og vondt – Haslum

Treningskamp på godt og vondt

(Haslum – Fjellhammer 27-31): Stian Brevik herjet fra kanten og scoret dusinet fullt, mens Haslum som lag sitter igjen med flere spørsmål enn svar etter sesongens første treningskamp.

– Ja, Stian leverte en strålende kamp. Det samme kan jeg ikke si om den kollektive prestasjonen til laget. Kall det en typisk treningskamp, dessverre, oppsummerer trener Sten Stockfleth.

Briljerte

La oss ta det positive først. Stian briljerte fra kanten og scoret lagets første og siste mål, til sammen 12 fulltreffere, hvorav et trickskudd av verdensklasse – mildt sagt meget imponerende.

– Jeg var på hugget i dag. Dessuten kjennes det bra ved å være så effektiv, sier spilleren med tidligere erfaring fra tyske TV Emsdetten (2014-15).

Han gir «skylden» til effektiviteten og energien til hans nye hverdagsrolle som pappa til Villas som ble født 9. april i år.

– Det er en rolle jeg elsker så veldig sterkt. Jeg får energi og vilje til å løpe. Kanskje har jeg bare begynt å slippe meg mer løs etter at Villas kom til verden, smiler den ferske pappen som også har rukket å gifte seg i sommer med sin Kristiane.

Skuffet

Bortsett fra Stians imponerende enmannsshow satt Sten igjen med en stor porsjon skuffelse etter lagets prestasjoner onsdag kveld i Nadderud Arena.

– Helt ærlig – jeg hadde forventet at gutta var mer på hugget, sier Sten.

– Vi sliter med rytmen, intensiteten og med for store avstander i forsvaret. Fjellhammer skaffer seg rom og får lov til å skyte fra de bakre rekker. Offensivt sitter ikke avtalene. Det blir altfor mye spill en mot en og ankomsten i kontra sitter ikke, forklarer treneren.

Eneste trøsten for Sten og laget er at dette ikke var seriekamp.

– Ja, der må vi vise oss frem fra en langt bedre side.

Som Sten uttalte før kampen, slapp han til flere unggutter.

– Det er viktig at alle får muligheten før alvoret begynner. Det er ikke der problemene våre ligger.

Haslums målscorere: Stian Brevik 12, Benjamin Hallgren 5, Leopold Mortvedt Nicolaus 3, Anders Røe 2, Nicolas Suter 2, Philip Skjerve Slette 1, Viktor Glatthard 1, Dominic Grimstad 1.