Første dag på jobben – Haslum

Første dag på jobben

På plass: I dag mandag er første offisielle arbeidsdag for den nyansatte daglige lederen i Haslum HK – Tom-Eirik Skarpsno (39).

– Veldig spennende og artig å være i gang, sier den nye sjefen i Nadderud Arena.

Skjønt, han har vært i gang i noen uker allerede.

– Ja, litt forberedelser har det vært, fordi en hektisk august venter oss. Når det er sagt, har jeg gledet meg til denne dagen. Det føles også som en lettelse det å endelig være i gang, legger Tom-Eirik til.

En bauta

I våres ble det kjent at den tidligere Haslum-treneren ville vende hjem til Nadderud Arena.

– Tom-Eirik er en bauta innen norsk håndball, og nyter anerkjennelse for dette i miljøet. Han har jobbet seg opp innenfor trenerkompetanse, men har også vært med på å bygge opp klubben administrativt. Mens han hadde treneransvaret her i klubben, gjorde han en rekke arbeidsoppgaver som normalt ivaretas av en daglig leder. Man kan på mange måter si at Tom-Eirik har representert kontinuiteten i Haslum de årene han var der sist, sa styreleder i Haslum HK, Knut Gulbrandsen, da nyheten om Tom-Eirik ble kjent i våres.

– Jo, det blir andre typer oppgaver enn det å ha det sportslige ansvaret for et eliteserielag og spillere. Som administrativ leder skal jeg ha en finger med på det meste i klubben.

Det eneste som er mest sikkert, er at det er mye usikkerhet om dagen, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, enten det handler om idretten eller næringslivet, grunnet koronaepepedimien.

– Det kan du si, fordi vi kan ikke styre det. Det gjør arbeidet spesielt utfordrende. Men vi har gode forutsetninger til å lykkes. Veien blir til mens vi går.

På kontoret deler han plass med Eirik Oskarsen (salg/marked, media/kommunikasjon og arrangement), Olai Jensen Vangen (events, håndballskole og innholdsprodusent digitale medier) og Merete Kristin Bøe (daglig leder i Haslum IL Håndball).

I tillegg til den administrative lederjobben i Haslum HK skal Tom-Eirik også ha ansvaret for Haslumskolen, samt fortsette med engasjementene på Wang Toppidrettsgymnas og i Norges Håndballforbund med trenerutdanning på trener 3-nivå.