Et glemt jubileum – Haslum

Et glemt jubileum

Statistikk: Tidligere i våres nådde Dominic Grimstad (25) en magisk grense; 100 A-kamper for Haslum. Men noen oppmerksomhet fra klubben fikk ikke linjespilleren.

Dominic Grimstad kom til Bærums-klubben i 2016 etter at den tidligere junior-landslagstreneren og i dag den ferske daglige lederen i Haslum HK, Tom-Eirik Skarpsno, hentet bodøværingen sørover. Ved siden av topphåndballen har 25-åringen skaffet seg en solid utdannelse som revisor. I dag er han i fulltidsjobb med fokus på debet og kredit.

Vi skrur tiden tilbake til 8. mars i år. Stedet er Nadderud Arena. På tribunen sitter 465 tilskuere. Motstander er Kolstad. Haslum vinner 29-25. Dominic noterte seg for en scoring. Dette var hans 100. kamp for Haslum.

– Ja, markeringen ble veldig anonymt. Litt skuffende, sier Dominic som raskt legger til med et lurt smil:

– Helt ærlig – jeg visste ikke om jubileet heller.

Dominic er allerede blitt bønnhørt.

– Selvfølgelig skal Dominic få sin velfortjente oppmerksomhet, som de andre spillerne har fått ved tidligere anledninger. Vi har dessverre ikke et system som automatisk oppdaterer adelskalenderen, slik at vi må gjøre en manuell dugnad hvert kvartal. Siden sesongen ble brått slutt etter Dominics jubileumskamp, falt dette dessverre bort for oss – og oppdaget forrige uke. Jeg skal love å gjøre stas på ham foran seriepremieren hjemme i Nadderud Arena mot Bækkelaget 26. august, sier markedssjef i Haslum HK, Eirik Oskarsen.

Hektisk hverdag

Spillerne bruker mye tid og legger ned enda mer krefter for at Haslum skal være et lag i Norgestoppen.

– Tiden mellom 08 og 20 er belagt med revisorjobb og topphåndball for min del. I januar til april handler det om årsoppgjør og da er jeg ofte ikke hjemme før midnatt. I tillegg gjelder det å finne litt tid til kjæresten også, forteller Dominic som presiserer at han trives med en hektisk hverdag.

Dominic står i dag bokført med 101 A-kamper og 156 mål etter at sesongen ble stanset etter serierunden 11. mars på grunn av koronaviruset.

– Ved 200 kamper spanderer jeg på meg en sjampis, gliser han.

– Kanskje vi får spandere en sjampis for 100 kamper denne gang – som en beklagelse og gratulasjon, kontrer Oskarsen.