– Må prestere opp mot vårt beste – Haslum

– Må prestere opp mot vårt beste

For noen få timer siden ble det klart: Haslum-trener Sten Stockfleth og hans mannskap skal til Polen i slutten av august og spiller returoppgjør påfølgende uke i Nadderud Arena. Motstander blir KS Azoty Polawy, som endte på tredjeplass i den polske ligaen sist sesong.

I spissen for laget står stjerna Michał Jurecki (nå 35). Allerede noen minutter etter trekningen var klar, hadde Stockfleth fått sett litt på laget – men før det var han usikker hvor hans lag står i forhold til sin polske motstander:

– Jeg har bare sett polsk landslagshåndball og et par andre polske lag på TV. Generelt er polsk håndball preget av gode skyttere og fysisk spill, forklarer han og lover å se mye video innen avkast den siste helgen i august.

Haslum-treneren minner om at Elverum har tidligere spilt jevnt mot det polske mesterlaget PGE Vive Kielce.

At Haslum spiller hjemme til slutt, ser treneren som en fordel.

– Ja, det er en bitte liten fordel å ha hjemmekamp til slutt. Hvis det skulle bli ekstraomganger, kan jo hjemmebane være det som gjør at kampen tipper vår vei. Men uansett må vi prestere opp mot vårt beste skal drømmen om avansement leve videre, sier Sten som gleder seg til den norsk-polske duellen.

KS Azoty Polawy holder til to timer med bil/buss syd for hovedstaden Warszawa.