Påmelding: KICKOFF 2020/21 – Haslum

Påmelding: KICKOFF 2020/21

OPPDATERT TORSDAG 13. AUGUST KL. 15:00:

Kjære Haslum-venner 

Med bakgrunn i den økte smittetrenden i befolkningen, ser Haslum HK seg dessverre nødt til å avlyse Kickoff 2020/21 som var planlagt i Nadderud Arena 20. august. 

Vi som klubb ønsker, som resten av befolkningen, å komme snarest mulig tilbake til normalen. 

Vi ser i skrivende stund på muligheten til å gjennomføre Kickoff 2020/21 i en digital form. Mer info om dette vil komme fortløpende og vi setter fortsatt stor pris på om du holder av 20. august kl. 19:00 – så skal vi komme med en relativt kjapp tilbakemelding. 

Nesten 150 personer, deriblant samarbeidspartnere, frivillige, spillere og ledere, var påmeldt og alt var klart til fest. Vi gledet oss stort – men vi får utsette det til neste gang. 

I mellomtiden; husk smittevernsreglene, vask hendene og hold avstand til andre. 

Hilsen oss i administrasjonen 
Olai, Tom-Eirik og Eirik 

Haslum HK har den store gleden av å invitere til Kickoff i Nadderud Arena torsdag 20. august for samarbeidspartnere, frivillige, spillere og ledere. Sammen skal vi mimre litt, legge til rette for at man kan skape nye bekjentskaper og se frem til den spennende sesongen som står på trappene.

Det blir show på scenen og masse god stemning. Vi lover – stort sett som vanlig – noen overraskelser.

Hjertelig velkommen.

Hilsen oss i Haslum

Kickoff 2020/21
Datoen er torsdag 20. august fra kl 17:30 – 21:00. Dørene åpner 17:00. Nadderud Arena ligger 16 minutter fra Oslo sentrum. Adressen er: Haukeveien 11, 1357 Bekkestua.

Mat
Vi serverer lett mat. Allergi? Vennligst gjør oss oppmerksom på dette i påmeldingsskjemaet lenger ned på siden.

Drikke
Vi har alle rettigheter og vi oppfordrer til å benytte seg av kollektivtilbudet. Nærmeste t-bane- og busstopp til Nadderud Arena er Bekkestua.

Smittevern
Arrangementet følger de til enhver tid gjeldende standarder og retningslinjer om smittevern. På grunn av Covid-19-situasjonen ber vi om forståelse for om disse reglene på kort tid endres. Ingen deltagere som har hatt symptomer på eller vært i nærkontakt med personer med symptomer på Covid-19 siste 14 dager før kickoff kan delta. Dette inkluderer luftveissymptomer som hoste, feber og tungpusthet.

Sikkerhet er alltid høyeste prioritet og vi er svært nøye på at alle følger våre sikkerhetsregler og regler for smittevern. Og håper på en felles forståelse for dette.

Dersom man får symptomer i etterkant av kickoff ber vi om at klubben (v/ eirik@haslumhk.no) varsles øyeblikkelig slik at vi får gitt beskjed til samtlige deltagere.

Media og markedsføring
Det blir tatt bilder og film som vil kunne benyttes i reportasjer og i sosiale medier, herunder på nettsidene til Haslum HK, samt i markedsføring av fremtidige arrangement. Media vil også kunne lage reportasje fra kickoff. Det er anledning til å reservere seg mot fotografering i påmelding.

Første del av arrangementet (show og innledning fra scene) kan (ikke bestemt pr. 01.07) bli overført direkte på vår Facebook-side.

Kontakt
Om du har spørsmål til arrangementet eller til påmeldingen, kontakt eirik@haslumhk.no, telefon: 922 57 903.

PÅMELDING KICKOFF 2020/21

Vennligst velg et gyldig skjema