Tar farvel med to spillere – Haslum

Tar farvel med to spillere

Haslum Håndballklubb har tatt farvel med Knut Strømsheim og Karl-Henrik Stenkjær.

– Vi ønsker å takke begge to for en flott innsats for klubben. De har bidratt positivt i gruppen, selv om de ikke har spilt mest og det står det respekt av. Vi ønsker både Knut og Karl-Henrik lykke til videre, sier Haslum-trener Sten Stockfleth.

Målvakt Karl-Henrik Stenkjær kom til Haslum foran 19/20-sesongen.

– Tiden i klubben har vært veldig fin og lærerik. Haslum er god klubb, med supre folk både på og utenfor banen. Jeg har satt stor pris på året i klubben. Ønsker å takke alle for tiden og ønsker alle sammen lykke til videre, sier Stenkjær.

Knut Strømsheim ble tatt opp fra egen juniorstall og signerte en toårsavtale med Haslum i 2018. Denne utløp nå.

– Det har vært to fine år for meg etter at jeg ble tatt opp. Spillergruppa tok meg virkelig godt imot og la til rette for god utvikling, selv om det var en del skader og sykdom på veien. Det har vært herlig å være en del av klubben både på og utenfor banen, sier Strømsheim.

Haslum Håndballklubb takker begge for innsatsen og ønsker lykke til videre!