Hva gjør du nå? – Haslum
TOGSJEF: Morgan Lunde (til høyre) slo an takten og (deretter) Theodor Valsson, Trond Hægstad, Fredrik Dyve, André Kolstad og Thomas Håkonsen hengte seg på. ALLE FOTO: KARL BRAANAAS

Hva gjør du nå?

Om kort tid og utover sommermånedene dykker vi ned i arkivet og har fokus på gårsdagens Haslum-profiler.

Sammen med Budstikka-fotografen Karl Braanaas, som har vært på flere Haslum-kamper enn de fleste av oss, skal vi mimre og bringe gårsdagens helter frem i lyset igjen her på klubbens hjemmeside.

I 20 år har Haslum levert spillere til landslaget og utenlandske klubber. Klubben har vunnet serien (2010/11, 2011/12, 2013/14), NM-gull (2004/05, 2010/11, 2011/12, 2016/17) og sluttspillet (2004/05, 2010/11). I tillegg kommer tre seriesølv og fire seriebronse.

Gjennom den nye serien «Hva gjør du nå?» skal vi ta en prat med noen av dem og høre om alt var bedre før, hvordan var det å være Haslum-spiller før, hvor moro var det å bli mester, hva har du gjort etter at du la opp og hva driver du på med i dag?

TOGSJEF: Morgan Lunde (til høyre) slo an takten og (deretter) Theodor Valsson, Trond Hægstad, Fredrik Dyve, André Kolstad og Thomas Håkonsen hengte seg på. Bildet er fra cupfinalen i 2004/05-sesongen etter at gullet var sikret. FOTO: KARL BRAANAAS