Snitter på 6,7 mål – Benjamin Hallgren klar for Haslum – Haslum

Snitter på 6,7 mål – Benjamin Hallgren klar for Haslum

Han banket inn mål på mål for Follo Håndball forrige sesong. De to neste skal han spille i rødt for Haslum.

Høyrebacken Benjamin Hallgren (23) er Haslum-sjef Sten Stockfleths seneste signering foran kommende sesong. Partene ble enige om kontrakten i januar, men først nå offentliggjør klubben det nyeste tilskuddet til spillerstallen.

Venstrehendte Hallgren har et mildt sagt imponerende målsnitt i REMA 1000-ligaen.

94 mål på 14 kamper

På kun 14 kamper forrige sesong hamret Hallgren inn 94 mål. Det gir et målsnitt på 6,7 per kamp han spiller, kun slått av ligaens skytterkonge, Emil Sundal, i Bækkelaget.

– Dette er en veldig god signering for oss, sier Haslum-sjef Sten Stockfleth.

– Vi er veldig glade for at Benjamin valgte oss i sterk konkurranse med andre klubber, både innenlands og utenlands. Vi tror han kommer til å passe godt inn i vår måte å spille håndball på, sier Stockfleth.

Hallgren forteller selv at flere andre klubber var ute etter underskriften hans.

– For det første har jeg alltid fulgt med mye på Haslum ettersom jeg hadde Tom-Eirik (Skarpsno) som trener på Wang Toppidrett. Det har imponert meg at de har sendt ut spillere på spillere, hvert år. Det er en fin klubb, et bra lag med høye ambisjoner, en klubb som er vant til å kjempe i toppen og utvikle unge spillere, sier Haslums nyervervelse.

Haslum tok kontakt tidlig

Samtalene med Benjamin Hallgren startet tidlig. Nesten ved sesongstart 2019/20.

– Det var en del klubber som jeg kunne velge mellom, men Haslum var tidlig på ballen. De viste at de fortsatt hadde veldig lyst på meg, tross karanteneperioden min, og det gjorde valget mitt enklere. I tillegg er det ikke langt fra familie og venner i Ski, det er en klubb som passer min spillestil og mine ambisjoner. Jeg tror jeg kommer til å utvikle meg mye i klubben og gleder meg til å sette i gang, sier Hallgren.

Etter karanteneperioden – det var da Hallgren virkelig begynte å sette fyr på REMA 1000-ligaen.

– Akkurat det ga meg en trygghetsfølelse og gjorde valget om å signere enklere. Jeg ble kontaktet av Haslum før jeg snittet på en 11-12 mål i noen kamper og følte at Haslum så potensialet i meg før jeg bøttet inn mål.

– Jeg var litt redd for at «nå kommer han til å ryke», han leverte veldig bra etter utestengelsen, smiler Haslum-sjefen.

Hallgren får draktnummer 19 i Haslum.

Vi ønsker velkommen!