TV: Hjemme hos Viktor Glatthard – Haslum

TV: Hjemme hos Viktor Glatthard

Vi har besøkt Viktor Glatthard i leiligheten hans rett ved slottet. Han forteller i dette intervjuet om besøket til Tyskland som gjorde at han ble satt i karantene, om hans nye lagkamerat i Nicolas Suter – som får svært gode skussmål, og om livet fra å være vant til å treffe minimum 100 personer hver dag – til kun to (og tre denne dagen).

Len deg tilbake og sett av nesten 10 minutter til vår gledesspreder i Hjemme hos: Viktor Glatthard.

Hjemme hos: Viktor Glatthard

Vi har besøkt Viktor i leiligheten hans rett ved slottet. Han forteller i dette intervjuet om besøket til Tyskland som gjorde at han ble satt i karantene, om hans nye lagkamerat i Nicolas Suter – som får svært gode skussmål -, og om livet fra å være vant til å treffe minimum 100 personer hver dag – til kun to (og tre denne dagen). Len deg tilbake og sett av nesten 10 minutter til vår gledesspreder i Hjemme hos: Viktor Glatthard ❤️

Posted by Haslum HK on Friday, 27 March 2020