– Det ble en heksegryte av en kamp – Haslum

– Det ble en heksegryte av en kamp

– Ja, jeg husker den kampen godt, minnes Tom-Eirik Skarpsno, en av to i Haslums Wall of Fame, sammens med Erlend Mamelund, og nå Bækkelaget-trener.

Sesongen 13/14 var nettopp Haslum-legenden Skarpsno trener rødtrøyene i Nadderudhallen – og utgangspunktet var klart:

Seier eller uavgjort til Haslum – og dét ville nok en gang sikre et nytt seriegull til Bærum.

– Vi hadde ett poeng å gå på – Elverum slo oss i Terningen Arena. Når vi kom til kampen, visste vi at vi måtte prøve å vinne kampen. Det ble en heksegryte av en kamp.

– Jeg mener å huske at det etter 6-7 minutter var fire to-minuttere og ett rødt kort. Veldig spesielt for en norsk seriekamp å være, fortsetter Skarpsno.

I morgen viser vi Drømmereprisen: Seriefinalen 2013/14 direkte på vår Facebook-side kl. 18:00.

– Det var litt av en kamp, og kanskje også tidenes beste norske klubbkamp, mener Skarpsno, og begrunner det med følgende:

– Kampen hadde alt. Rødt kort, tøffe dueller, masse mål, enorm stemning på tribunen og tilskuertall som var på 1100 – men som jeg tipper – i realiteten – var på rundt 1500. Det var skikkelig gøy og noe man kommer til å huske i lang tid.

– Hva husker du best fra kampen?

– Håvard Johannesen. Han klaffet seks-syv baller i krysset og var helt enorm. Han og Sander (Sagosen) samarbeidet. Håvard var vår egen (Kiril) Lazarov etter kampen, humrer Skarpsno.

Lurer du på hvem som stakk av med seriegullet? Følg kampen på vår Facebook-side i morgen og gjerne kjøp billett enten her eller i appen vår!