Permitteringer – Haslum

Permitteringer

Som følge av Covid-19-viruset er Haslum Håndballklubb nødt til å permittere alle spillere og trenere, samt eventansvarlig.

Haslum Håndballklubb er en av mange som er blitt rammet hardt av viruset som nå sprer seg i befolkningen. Klubben budsjetterte i desember og januar med sluttspill og gode inntekter på de to siste hjemmekampene i serien, dette etter at vi i løpet av sesongen 2019/20 har økt billettinntektene med nesten 200 prosent.

Med få betalende tilskuere allerede mot Kolstad søndag 9. mars hadde viruset allerede begynt å sette sitt preg på klubben. Det toppet seg, trodde vi, da vi måtte spille for tomme tribuner under det som ble årets siste hjemmekamp mot Bækkelaget.

Men, situasjonen kommer til å bli verre om ikke drastiske tak tas, og det har styret nå bestemt i form av følgende:

  • Alle spillere permitteres fra dags dato
  • Støtteapparatet, inkludert hovedtrener og assistenttrenere, permitteres fra dags dato
  • Eventansvarlig permitteres fra dags dato

Permitteringen gjelder inntil videre.

Styret i Haslum Håndballklubb har inntil videre også bestemt at daglig leder (30%) og markedssjef (100%) fortsetter i sine roller for å holde hjulene i gang og fortsette utviklingen av klubben.

Haslum Håndballklubb har allerede tapt store summer og vi forventer større tap i nær fremtid.

Men, med disse grepene har vi stor tro på at Haslum Håndballklubb skal overleve økonomisk og fortsette å levere spill på høyt nivå i REMA 1000-ligaen i årene fremover.

Daglig leder og markedssjef har også i oppgave å sørge for å legge til rette for at de ansatte skal bli godt ivaretatt og være i stand til å innfri sine personlige, økonomiske forpliktelser i denne tøffe perioden vi står ovenfor.

Haslum Håndballklubb ønsker å poengtere at ingen i spillerstallen så langt har blitt syk, og at det tross alt er andre som har det verre enn oss.

Avslutningsvis ønsker vi å oppfordre til at alle tar vare på hverandre i tiden fremover, og ikke minst følger myndighetenes råd.

Styreleder, daglig leder og markedssjef vil ta alle henvendelser i tiden fremover. De nås på telefon eller e-post. Kontaktinfo:

Styreleder
Knut Guldbrandsen
E-post: knut@kgprosjekt.no
Telefon: 901 76 895

Daglig leder
Merete Kristin Bøe
E-post: merete@haslumhk.no
Telefon: 924 03 853

Markedssjef
Eirik Oskarsen
E-post: eirik@haslumhk.no
Telefon: 922 57 903